Ştiri Dinamo Bucureşti
12-14-2009, 04:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
N'Doye: "Mă bucur că echipa mea a câştigat un punct, nu am vrut să mă răzbun pe fosta formaţie"
Senegalezul Ousmane N'Doye a spus că Dinamo trebuie să fie încrezătoare în şansele de calificare în 16-imile de finală ale Ligii Europa: "Mă bucur că echipa mea a câştigat un punct, nu am vrut să mă răzbun pe fosta formaţie. Totul e posibil în campionat, eu sunt optimist, însă ar fi trebuit să câştigăm acest meci. Trebuie să mergem la Atena cu mentalitate puternică şi să câştigăm, ne-au bătut aici cu 1-0, de ce nu i-am bate şi noi acolo cu 2-0?".
Dinamo şi FC Vaslui au remizat, duminică, în Ştefan cel Mare, scor 1-1, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I, în care roş-albii au ratat cel puţin trei ocazii mari din situaţie de "singur cu portarul". În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 27 de puncte şi încheie turul pe locul 8, în timp ce FC Vaslui a strâns 30 de puncte şi va începe a doua parte a ediţiei 2009/2010 de pe poziţia a 6-a. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
78 Musafir(i)
78 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut