Ştiri Dinamo Bucureşti
12-25-2009, 11:48 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
"Bonetti mi-a dat încredere!"
Andrei Cristea este singurul fotbalist din lotul lui Dinamo care s-a aflat în echipa campionatului conform notelor ProSport. Fotbalistul e de părere că această prezenţă îl obligă la mai mult în returul campionatului şi a explicat cine e "responsabilul" cu forma lui bună.
"Dacă după un an greu eforturile mele au fost apreciate, atunci este nemaipomenit. Este foarte important pentru mine, înseamnă că nu am muncit degeaba", şi-a început discursul atacantul. În opinia sa, ascensiunea a început de la Iaşi, unde a jucat meci de meci în returul campionatului trecut. "Acolo am marcat şapte goluri în 14 meciuri. A contat foarte mult că am avut continuitate, dar am avut şi o ambiţie enormă". "Locul 8, cea mai mare dezamăgire" Andrei susţine că o mare parte din merit o are Dario Bonetti, fostul antrenor al "câinilor". "Cred că evoluţiile mele din acest campionat i se datorează şi lui Dario Bonetti. Este un om şi un antrenor extraordinar. De când am revenit de la Iaşi, Bonetti mi-a dat foarte multă încredere şi ţin să-i mulţumesc pentru asta". Revenind la echipa sa, Andrei Cristea nu poate trece peste dezamăgirile din acest an: "Cea mai mare dezamăgire a mea este poziţia din campionat. Acest lucru şi-a pus amprenta şi pe evoluţiile noastre din Europa League", a încheiat fotbalistul roş-albilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
50 Musafir(i)
50 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut