Ştiri Dinamo Bucureşti
09-08-2009, 12:25 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Niculescu, sărit din schemă!
Cândva un idol al tribunelor în"Ştefan cel Mare", Claudiu Niculescu a ajuns într-o situaţie destul de dificilă în mandatul lui Bonetti.
Tehnicianul este un fan al sistemului de rotaţie a jucătorilor, numai că Niculescu nu prea intră în calculele sale. Deşi italianul a demonstrat în meciurile cu Slovan şi cu Steaua că e foarte hotărât în ceea ce priveşte folosirea tuturor jucătorilor, Claudiu a fost lăsat mereu deoparte. Se poate spune chiar că vârful de 33 de ani a fost trecut pe linie moartă, având în vedere că în cinci meciuri de campionat a bifat doar două apariţii, ambele din postura de rezervă. Nici "dubla" cu Slovan din Europa League nu a adus nimic nou pentru acesta, doar finalurile de meci prinzându-l pe teren. Situaţia prin care trece Claudiu, completată de plecarea lui Ionel Dănciulescu la Hercules Alicante, înseamnă practic sfârşitul celebrului cuplu "N&D" care făcea senzaţie nu cu mult timp în urmă. "Îmi aştept rândul" Niculescu speră ca, în curând, situaţia să se schimbe. "N-am vorbit cu domnul Bonetti despre asta. E alegerea lui, iar eu o respect. La Dinamo nu e loc de supărare acum, mai ales că echipa merge bine", spune "Clau-gol", care nu vede decât o singură soluţie pentru remedierea problemei: "Trebuie să trag şi mai tare la antrenamente şi o să aştept. Cu siguranţă mi se va acorda o şansă". 75 de minute a jucat Niculescu pentru Dinamo dintr-un total de 660 posibile în acest sezon http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
42 Musafir(i)
42 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut