Ştiri Dinamo Bucureşti
10-02-2009, 04:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Ionel Ganea: "E supărare mare la Dinamo, vrem să ne revanşăm în campionat"
Ionel Ganea, directorul sportiv al lui Dinamo, a comentat pentru gsp.ro meciul lui Dinamo disputat aseară în Europa League, pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Panathinaikos, scor 0-1.
"Panathinaikos nu mi s-a părut peste noi, nu au practicat jocul de pase în forţă la care toată lumea se aştepta. Un egal a fost cu siguranţă meritat", a spus Ganea. Referitor la penalty-ul ratat în finalul partidei de Claudiu Niculescu, "Ganezul" a afirmat: "Să lăsăm penalty-ul deoparte, astfel de faze se tot petrec în meciuri. Supărarea este aceea că nu am reuşit să facem un rezultat mai bun în faţa unui adversar de nivelul nostru. E supărare mare la Dinamo, sperăm să ne revanşăm în campionat". Întrebat dacă Bonetti are postul ameninţat, în urma declaraţiilor făcute aseară de Cristi Borcea, oficialul dinamovist a comentat: "Nu ştiu ce au declarat conducătorii, nu mă bag peste ei, ei spun ceea ce vor". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
70 Musafir(i)
70 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut