Ştiri Dinamo Bucureşti
10-11-2009, 10:54 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Mircea Radulescu: "S-a interpretat gresit cand s-a spus ca vreau sa-i fac un raport lui Bonetti la Coverciano"
Directorul Scolii Federale de Antrenori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Radulescu, a declarat pentru Sport Total FM, ca nu a vrut in niciun moment sa-i faca un raport lui Bonneti la scoala de antrenori de la Coverciano, tot ceea ce a aparut in presa fiind interpretat gresit.
"Nu am vrut sa fac acel raport la Coverciano. S-a interpretat altfel. Intrebat de un ziarist, am spus ca nu este normal ca un antrenor sa aiba o atitiudine de jignire, de apostrofare a conducatorilor. Stiam ca a facut niste jigniri. Nu am sa-i fac nimic in sensul asta. Era o chestie de a arata ca ceea ce a facut nu a fost corect. Ne-am obisnuit ca domnul Becali, mai ales atunci cand spune ca schimba tot. Realitatea este ca prevederea la care se referea, a aderat si Comitetul Executiv. Exista la federatie 100 de adeziuni ale antrenorilor pro acestei legi. Este o prevedera care stimuleaza pe alti antrenori care spera la un fotoliu in Liga I. Comitetul executiv nu va lua in seama ceea ce a spus patronul Stelei. Cu Cristiano Bergodi am relatii foarte bune si cred ca este un castig pentru fotbalul din Romania. Am vorbit cu el si i-am spus ca un patron are voie sa intre in vestiar insa nu ar trebui sa dea dovada decat de un patron de fotbal si sa arate respect. Clubul Steaua a trimis o hartie prin care spune ca in locul lui Bergodi va fi Mihai Stoichita, fara sa se specifice ca a fost demis sau altceva. Actualele preliminarii sunt terminate, iar intre noi si Serbia este o distanta imensa cel putin de moral. Va fi un meci greu, cu adevarat greu.", a declarat profesorul Mircea Radulescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut