Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Dunărea Galaţi
10-11-2009, 11:12 AM
RE: Ştiri Dunărea Galaţi
Viorel Tănase va fi noul antrenor al echipei Dunărea Galaţi

Fostul mijlocaş al Oţelului, Viorel Tănase, va fi numit în funcţia de antrenor principal al divizionarei secunde Dunărea Galaţi, a anunţat, sâmbătă seară, preşedintele Auraş Braşoveanu, cel care a ocupat până acum funcţia de tehnician.

"M-am înţeles cu Viorel Tănase, va sosi miercuri la echipă şi va semna un contract valabil doi ani. El e acum la Valencia, acolo unde urmează mai multe cursuri PRO şi de aceea va sosi doar miercuri", a spus Braşoveanu.

Tănase a pregătit în ultimul an echipa satelit a Oţelului, care activează în Liga a III-a, iar în vară a fost numit interimar la formaţia de la malul Dunării, însă s-a renunţat la el după numirea lui Dorinel Munteanu.

Dunărea Galaţi a rămas fără antrenor principal după plecarea lui Stelian Bordeianu, la finalul eşecului cu Gloria Buzău, din etapa a 5-a, iar în ultimele patru runde, echipa a fost pregătită de preşedintele Auraş Braşoveanu.

Formaţia gălăţeană ocupă locul 14, retrogradabil, după 9 etape, cu doar 10 puncte acumulate.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Dunărea Galaţi - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:45 PM
RE: Ştiri Dunărea Galaţi - Sebi Raducu - 09-14-2009, 07:00 PM
RE: Ştiri Dunărea Galaţi - Sebi Raducu - 10-11-2009 11:12 AM
RE: Ştiri Dunărea Galaţi - Sebi Raducu - 10-29-2009, 09:54 PM
RE: Ştiri Dunărea Galaţi - Sebi Raducu - 11-09-2009, 10:26 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)