Ştiri FC Argeş Piteşti
01-09-2010, 09:03 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-09-2010 09:03 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
"Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo"
În ultimul timp, au apãrut unele zvonuri conform cãrora Cosmin Nãstãsie va îmbrãca, din acest retur, tricoul lui Dinamo. Atacantul lui FC Argeș nu știe însã nimic de o eventualã plecare a lui la echipa din Ștefan cel Mare, însã își dorește foarte mult sã ajungã în curtea dinamoviștilor.
Cosmin, pleci la Dinamo? - Nu știu nimic. Am vãzut și eu la televizor aceastã știre, dar nu știu cît de credibilã este. Pînã acum, nimeni nu m-a contactat în privința acestei plecãri. Știu cã, anul trecut, au fost discuții între cele douã pãrți despre ajungerea mea la Dinamo, dar nu s-au materializat. Acum, dacã sînt discuții, probabil cã sînt la nivelul conducerilor celor douã cluburi. Ce ar însemna pentru tine acest transfer? - O mare șansã de a evolua la un club mare. La FC Argeș nu am avut aceastã posibilitate și sper sã o fac în altã parte. Pînã nu vãd ceva concret, nu vreau sã mã îmbãt cu apã rece. Cît timp mai ai contract cu FC Argeș? - Încã trei ani și jumãtate și nu pot sã plec decît dacã și cluburile se înțeleg între ele. Clubul trece printr-o situație neplãcutã și așteptãm cu toții sã se rezolve aceastã problemã. Se simte lipsa lui Ionuț Badea la FC Argeș? - Este o pierdere mare pentru noi. Din cîte am înțeles, în aceste zile urmeazã sã fie numit un nou antrenor. Pe 11 ianuarie, cînd e programatã reunirea lotului, vom ști cine va pregãti echipa. Vom face douã cantonamente, unul în Turcia și unul în Cipru. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut