Ştiri FC Argeş Piteşti
09-14-2009, 11:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Badea: "Arbitrii fluieră doar împotriva Argeșului"
Cu patronul în puşcărie şi retrogradată în Liga a II-a, FC Argeş este atacată din toate părţile.
În aceste condiţii, formaţia lui Ionuţ Badea s-a transformat în doar cinci etape dintr-o candidată clară la promovare într-o echipă de pluton a seriei a II-a. Tehnicianul argeșenilor caută disperat explicații pentru situația neagră în care se află echipa. FC Argeş a suferit la Craiova al treilea eşec... Am întâlnit o echipă entuziastă şi, din păcate, nu ne-au ieşit prea multe. Sunt dezamăgit totuşi să văd că unele faze sunt judecate într-un anumit mod de arbitri. Adică, dacă este vreun contact, arbitrii fluieră numai în favoarea adversarilor. Cât de mult contează acest lucru pentru moralul jucătorilor piteşteni? Foarte mult. Văzând aceste lucruri, jucătorii mei se irită şi nu reuşesc să-şi păstreze calmul deloc. Iar, în aceste condiţii, e greu să joci. În afară de arbitri, care sunt celelalte cauze ale acestui debut slab? Cauzele acestui start de sezon mai slab cred că sunt evidente. Sunt anumite frustrări, pentru că am ajuns cum am ajuns în Liga a II-a. Sunt şi unele probleme la nivelul conducerii, şi toate acestea s-au adunat. Suntem într-o situaţie foarte grea. Credeţi că puteţi redresa echipa? Este un început firav de sezon, dar cred că ne vom reveni. Trebuie să muncim, să ne vedem în continuare de treabă. Rezultatele lui FC Argeş în Liga a II-a FCM Tg. Mureş 1-2 (a) FC Drobeta 1-0 (d) CS Otopeni 0-3 (d) Minerul Lupeni 2-0 (a) Gaz M. Craiova 0-1 (d) 6 puncte a obţinut FC Argeş din 15 posibile în primele cinci etape ale acestui sezon 4 goluri a marcat echipa piteşteană în cinci runde, doar CFR Timişoara, FC Drobeta şi Minerul Lupeni având mai puţine goluri înscrise în seria a II-a http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut