Ştiri FC Argeş Piteşti
11-05-2009, 10:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
"Vom juca şi, din iarnã, vom vedea..."
Dupã douã sãptãmîni de proteste, în care antrenamentele au cam lipsit, jucãtorii lui FC Argeş au decis cã nu mai este cazul sã menţinã aceastã poziţie, deoarece îşi fac rãu singuri, şi au început sã se antreneze normal. Ei vor trata cu seriozitate toate meciurile, iar din iarnã, dacã nu au salariile la zi, vor vedea ce are de fãcut fiecare. Cãpitanul echipei, Cosmin Nãstãsie, a explicat pentru Curierul de ce jucãtorii au renunţat la proteste şi ce mãsuri vor fi luate în continuare.
Cosmin, care mai este situaţia la echipã? - Situaţia este aceeaşi, doar cã, din aceastã sãptãmînã, ne antrenãm. Da, am revenit de luni la antrenamente şi vom pregãti cum trebuie acest final de tur de campionat. Vrem sã jucãm cît mai bine, în condiţiile care sînt, pînã se terminã turul. Ce restanţe mai sînt? - Pînã acum, ni s-a dat un salriu din urmã, altfel deveneam, pe 10 noiembrie, liberi. Pe noi ne intereseazã sã jucãm şi sã fim plãtiţi, nu sã devenim liberi de contracte. Dar, dacã nu se mai poate sã fim plãtiţi, atunci ne vom cãuta fiecare unde sã mergem, unde sã fim plãtiţi. Dumneavoastrã nu aveţi un serviciu? Nu sînteţi plãtit pentru ceea ce faceţi? Iar dacã nu mai sînteţi plãtit, nu vã cãutaţi altceva? Credeţi cã se va rezolva situaţia? - Sperãm sã se rezolve situaţia. Am primit promisiuni şi sã ştiţi cã şi noi vrem sã revenim în Liga I, sã promovãm. De ce crezi cã s-a ajuns aici? E ceva intenţionat sau... - Nu cred sã fie rea-voinţã. Dar situaţia nu este una bunã. Iar nouã ni se pare cã nu se face nimic şi nici nu sîntem bãgaţi în seamã. Protestele n-au dus la nimic şi ne-am spus cã, dacã e sã-i facã rãu cineva acestei echipe, nu o sã fim noi aceia... În meciul cu Vîlcea, s-a vãzut lipsa pregãtirii... - Da, aşa este! Lumea ne striga cã sîntem terminaţi, cã nu putem alerga, dar nu înţelegea situaţia. S-a simţit lipsa antrenamentelor şi în acest joc, şi în partida cu Dacia. Urmeazã un meci important, la Jiul... - Urmeazã trei meciuri foarte importante şi grele: cu Jiul, cu UTA şi cu U Cluj. Toate sînt importante. Încercãm sã obţinem cît mai mult din ele. Pentru noi nu mai conteazã acum sã jucãm pe bani. Jucãm pentru noi, sã ne menţinem cît mai sus, acolo, în clasament, iar din iarnã, vom mai vedea... http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut