Ştiri FC Baia-Mare
11-09-2009, 10:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Baia-Mare
Fabian: "Roszel poate rămâne la noi"
FC Baia Mare a obţinut trei puncte în ultima clipă la Covaci, un aport considerabil la victorie a avut şi noul atacant al echipei, Robert Roszel marcând în patru etape pentru Baia Mare tot atâtea goluri.
Fostul jucător al lui CFR Cluj s-a accidentat în partea a doua, dar Florin Fabian nu are emoţii: "Roszel e un jucător puternic, nu cred că e nimic grav. Dacă se rezolvă problemele la noi, poate rămâne şi din iarnă. E greu fără bani". "Ne-am aşteptat la un meci greu. Am reuşit să marcăm primii, a fost un joc bun în ciuda terenului prost. Am jucat cu dorinţă şi am ratat mult, dar am câştigat", a declarat antrenorul băimărenilor la finalul jocului. În tribuna acoperită a stadionului din satul Covaci s-a aflat şi Alexandru Koller, probabil viitorul finanţator al maramureşenilor. Fabian trage însă un semnal de alarmă: "Dacă vine domnul Koller nu înseamnă că ne vom scălda în bani". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:23 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 10-19-2009, 09:39 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 10-30-2009, 10:03 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 11-09-2009 10:41 PM
RE: Ştiri FC Baia-Mare - Sebi Raducu - 01-12-2010, 09:13 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)