Ştiri FC Braşov
09-30-2009, 06:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Braşov
Moldovan vrea să obţină victoria la Galaţi, pentru a rămâne în "plutonul fruntaş"
Tehnicianul grupării FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, miercuri, că meciul cu Oţelul Galaţi trebuie câştigat de fotbaliştii săi, care sunt obligaţi să repete evoluţia bună din meciul cu Steaua dacă vor ca formaţia lor să rămână în apropierea podiumului.
"Ne aşteaptă un meci greu împotriva unei echipe puternice. Chiar dacă a câştigat mai mult în deplasare, Oţelul este o formaţie care joacă fotbal, este imprevizibilă şi solidă. Mergem la Galaţi să ne facem jocul, să obţinem cele trei puncte pentru a putea rămâne în plutonul fruntaş. Sper să jucăm la fel de bine cum am făcut-o cu CFR Cluj şi Steaua, pentru că mă bucur când avem astfel de evoluţii, îmi place să jucăm fotbal", a spus Viorel Moldovan la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Oţelul Galaţi. Tehnicianul grupării de sub Tâmpa a dat de înţeles că vârfurile sale de atac nu trebuie să resimtă niciun fel de presiune din cauza ratărilor din meciul cu Steaua: "Atacanţilor le-am spus să rateze cât mai mult şi sunt convins că astfel vor şi marca. Nu trebuie să fugă de gura porţii, să-şi piardă încrederea, formula magică este munca, trebuie să caute golul, chiar dacă vor veni şi multe ratări". În perspectiva meciului de la Galaţi, Moldovan nu se putea baza pe serviciile lui Hadnagy, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, dar nici pe Nae Constantin şi Roman, care sunt accidentaţi. FC Braşov va întâlni Oţelul Galaţi, vineri, în deplasare, de la ora 16:00, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut