Ştiri FC Braşov
10-10-2009, 12:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Braşov
Moldovan: "Mă îndoiesc că Roman va juca cu Dinamo"
Tehnicianul FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat că nu crede că îl va putea folosit pe Mihai Roman în meciul de pe propriul teren, cu Dinamo, din etapa a 10-a a Ligii 1. "Mihai îşi va relua pregătirea alături de echipă de săptămâna viitoare, dar mă îndoiesc că va fi apt pentru disputa cu Dinamo", a spus Viorel Moldovan, care a adăuga că vrea cele trei puncte contra "câinilor": "Dinamo este o echipă puternică, cu ambiţii măreţe an de an, dar trebuie să ne prezentă foarte bine la acest meci, să avem o evoluţie la fel de bună ca la CFR sau cu Steaua, dar de data asta să lum cele 3 puncte".
Molodvan s-a referit şi la disputa naţionalei, de sîmbătă, seară, din deplasare, cu Serbia: "Va fi un meci de palmares, de orgoliu. Cred că trebuie să terminăm aceste calificări cu capul sus şi să obţinem un rezultat pozitiv în Serbia. Şi asta chiar dacă ei sunt favoriţi şi se pregtă să sărbătorească accesul la Campionatul Mondial . Eeste şi un meci pentru a ne păstra locul din urna a doua valorică următoarea tragere la sorţi". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut