Ştiri FC Braşov
11-17-2009, 12:20 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Braşov
Sburlea, jucătorul meciului cu Letonia
Atacantul lui FC Braşov a fost cel mai bun jucător al meciului cîştigat de tricolori, scor 4-1, cu Letonia
Echipa naţională under 21 a României a cîştigat, scor 4-1 (3-0), partida susţinută, sîmbătă, pe teren propriu, la Buzău, în faţa selecţionatei similare a Letoniei, din grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European de Tineret din 2011. Atacantul lui FC Braşov, Sabrin Sburlea a deschis scorul, în minutul 10, cu un şut superb la colţul lung. Cel de-al doilea gol al tricolorilor a fost marcat de Mihai Costea (’20) iar la pauză avantajul tricolorilor mici a fost de trei goluri, după reuşita lui Papp, servit ideal de Sburlea. Pe fondul eliminărilor lui Gauracs (’58) şi Rudnevs (’84), tricolorii au făcut spectacol în finalul meciului, însă nu au reuşit să mai marcheze decît o dată, prin Hora, în minutul 82, în timp ce, pentru oaspeţi, Tarasovs a marcat golul de onoare în prelungiri. Atacantul "stegarilor", Sabrin Sburlea, a menţionat că meciurile decisive pentru calificare din această grupă sînt disputele cu Rusia. "Am făcut un meci bun şi ne bucurăm că am cîştigat şi că am demonstrat că în tur a fost un scor mincinos. Pe lîngă cele patru goluri marcate am ratat foarte mult. Se putea şi mai mult, dar este bine că am cîştigat. Bătălia pentru calificare se va da între noi şi Rusia", a spus Sburlea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut