Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin
09-14-2009, 07:19 PM
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin
Valeriu Tiţa, noul principal al severinenilor

Prezent sâmbătă în tribuna oficială a stadionului din Zăvoi, la partida CSM Rm. Vâlcea - FC Drobeta, severineanul Valeriu Tiţa va conduce în această seară primul antrenament al echipei severinene.

"Am fost să văd meciul de la Vâlcea. Echipa a jucat binişor, dar în repriza a doua a căzut fizic şi s-a retras prematur. Deocamdată nu am semnat contractul, dar ne-am înţeles în mare parte", a spus Tiţa.

Deoarece parafarea contractului a devenit dor o chestiune de timp, noul antrenor şi-a făcut deja planul pentru următoarele etape. "În primul rând, vreau să aduc echipa pe linia de plutire. Locul Drobetei nu este în subsolul clasamentului. În ultimele două sezoane s-a clasat de fiecare dată pe locul cinci şi trebuie să ieşim cât mai repede din zona retrogradabilă", a precizat Tiţa. Acesta a antrenat în ultimii doi ani şi jumătate în prima ligă din Maroc şi Siria, la MAS Fes, respectiv Al-Ittihad Aleppo, iar în această vară a semnat cu CS Termo Dr. Tr. Severin, din Liga a IV-a.. Printre echipele pregătite de Tiţa se mai numără divizionarele C Dierna Orşova şi Minerul Mehedinţi.

"Noi ne-am dori un contract pe o perioadă cât mai lungă. Deşi ne aflăm într-o situaţie dificilă, încă ne mai gândim la locurile din preajma podiumului", a spus preşedintele executiv Vasile Mănescu, cel care a asigurat interimatul cu CSM Rm. Vâlcea (1-1). De altfel, în sezonul 1989-1990, atacantul Mănescu şi fundaşul Tiţa au încheiat Divizia B pe locul secund cu Drobeta pregătită de Ilie Balaci, la doar patru puncte în urma echipei Rapid Bucureşti. "Am jucat ani buni la Drobeta şi am rămas cu sufletul alături de echipă chiar şi cât timp am fost plecat în străinătate. Îmi doresc să realizez multe ca antrenor la echipa care m-a lansat ca jucător", a conchis severineanul Tiţa, care va prelua FC Drobeta de pe locul al 16-lea.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri FC Drobeta Turnu-Severin - Sebi Raducu - 09-14-2009 07:19 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut