Ştiri FC Vaslui
12-15-2009, 01:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
Marius Lacatus: "Speram sa reusim cateva transferuri in iarna"
Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lacatus, considera evolutia echipei sale in acest tur de campionat drept una buna, desi jucatorii sai puteau obtine mai mult din unele partide.
"Eu cred ca a fost o evolutie buna, suntem la patru puncte de primele echipe din clasament. Este un lucru care iti da sperante pe viitor, iar daca vom face o pregatire buna, poate coroborata si cu cateva achizitii, vom reusi mai mult in retur. Va trebui sa ne despartim de unii dintre jucatorii care nu si-au adus un aport substantial, sa ne orientam si spre romani, care sa faca parte din lot daca va aparea modificare in regulament referitoare la fotbalistii straini din Liga I. Va dati seama ca toti jucatorii valorosi sunt sub contract, dar pe anumite posturi cred ca vom gasi solutii si din Romania", a declarat Marius Lacatus pentru Sport Total FM. Referitor la partida incheiata la egalitate cu Dinamo, tehnicianul Vasluiului a spus: "Nu sunt nici bucuros, nici suparat. Puteam obtine cele trei puncte, dar la fel puteam sa si pierdem pe final. Din pacate, lipsa de concentrare din fata portii ne face probleme uneori." "Ne gandim si la titlu, normal ca nu ne vom da la o parte, dar depinde si ce vom face in aceasta iarna", a incheiat Marius Lacatus. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)
20 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut