Ştiri FC Vaslui
01-20-2010, 08:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
Iubit de fani, umilit de club! Dupã ce a fost unul dintre cei mai buni jucãtori ai Vasluiului în ultimii ani, dar si golgeterul echipei în sezonul 2007-2008, în aceastã pauzã de iarnã, Marko Ljubinkovic trece prin cea mai proastã perioada a sa la Vaslui.
Pus pe lista de transferuri de cãtre club, sârbul se antreneazã împreunã cu Markovic si Kirovski, la Zãpodeni, pe terenul echipei din Liga a IV-a, Avântul. Chiar dacã clubul i-a interzis sã mai foloseascã terenul de antrenament de la Vaslui, Marko sperã ca pânã la urmã totul se va rezolva. Contactat telefonic, Ljubinkovic a declarat cã tot ceea ce se discutã cu clubul este legat doar de fotbal, nu si de ceea ce a apãrut în presã, legat de implicarea sa în mafia pariurilor. "Am avut o discutie cu domnul Porumboiu, însã încã nu stiu ce voi face în continuare. E o situatie complicatã si trebuie ca sã ajungem la o întelegere. Nu vreau sã vorbesc mai multe, asa cum nu vorbesc despre familia mea, nu vreau sã vorbesc despre club, pentru cã si clubul face parte din familia mea. Oricum tot ceea ce discutãm are legãtura doar cu fotbalul, fãrã pariuri si alte zvonuri care s-au spus în legãturã cu mine", a declarat Marko Ljubinkovic. Mijlocasul “galben-verzilor” a mai adãugat cã dacã ar fi sã plece de la Vaslui, ar face-o doar la o echipã din strãinãtate. "Am oferte, însã nu vreau sã vorbesc despre ele. Nici nu m-am gândit la un alt club, iar dacã e sã plec mi-as dori sã plec la o echipã de afarã", a mai spus sârbul. "Le multumesc pentru gestul lor" Dupã ce a fost pus pe lista de transferuri, pe toate forumurile de specialitate, dar si pe site-ul oficial al clubului, sute de fani ai echipei si-au arãtat atasamentul fatã de Marko si i-au trimis acestuia mesaje de sustinere. Sârbul le multumeste fanilor si le promite acestora cã va da totul pe teren, daca va mai continua la Vaslui. "Asta înseamnã cã am fãcut ceva la Vaslui. Mi-am fãcut treaba si le multumesc pentru gestul lor. Am fãcut totul cu inima, în trei ani si jumãtate, am dat 100 la % din ce am putut si dacã voi rãmâne aici le promit cã asa voi face în continuare", a adãugat Ljubinkovic. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut