Ştiri FC Vaslui
10-02-2009, 07:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
"E linişte în vestiar"
Finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, spune că echipa sa are valoare de podiumul Ligii I.
-Spuneaţi că pe Lăcătuş nu-l vedeţi antrenor decât la Steaua... -L-am ales pentru că nu va avea probleme de acomodare. Nici cu echipa şi nici cu Liga I. Vasluiul avea nevoie de Marius Lăcătuş. Prefer însă să mă abţin de această dată să-l laud pe Lăcătuş şi prefer să confirme prin rezultate. -Ce v-a determinat să-l daţi afară pe Cristi Dulca? -Nimeni în lumea asta nu te ţine la echipă dacă nu ai rezultate. E clar că, atunci când nu ai rezultate, nu poţi renunţa la 30 de jucători şi să ţii antrenorul. Acum e linişte în vestiar. Vestiarul era în fierbere şi nu se mai putea continua. -Doar Lăcătuş a fost pe listă? -Nu. Am discutat cu trei tehnicieni din străinătate. Cum însă campionatul era în derulare, era mult mai greu să se adapteze în momentul de faţă. Nu am stat prea mult pe gânduri când l-am ales pe Marius Lăcătuş. Deciziile bune se iau şi rapid. "Am cheltuit mult în plină criză" -Se resimte criza şi la Vaslui? -Din punctul acesta de vedere nu sunt probleme. Chiar şi în criză am cheltuit foarte mulţi bani pentru transferuri. Numai pe un jucător am dat 950.000 de euro. Vrem ca rezultatele să fie pe măsura investiţiilor din ultimii ani. -Sunteţi pe locul 11. Mai prindeţi locurile pentru Europa? -Campionatul s-a jucat corect până acum. De aceea au şi fost rezultate surprinzătoare. În două-trei etape poţi să urci până pe podium, dar poţi şi să cobori în zona retrogradării. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut