Ştiri FC Vaslui
10-15-2009, 07:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
"Victoriile aduc linişte"
Wesley Lopez consideră că Vasluiul va reveni printre fruntaşele Ligii I, iar un prim pas va fi făcut după disputa cu Unirea Urziceni, unde speră ca echipa sa să obţină un rezultat pozitiv.
Wesley Lopez este deja cu gândul la partida de vineri, 16 octombrie, cu Unirea Urziceni. Brazilianul speră ca Vasluiul să dea lovitura şi să obţină prima victorie în faţa ialomiţenilor. "Ne-am revenit după perioada nefastă. Ne gândim deja la meciul cu Urziceniul, pe care dorim să-l câştigăm. Victoriile aduc linişte la o echipă", a spus Wesley, care recunoaşte că urmează o perioadă grea pentru galben-verzi, cu trei deplasări consecutive, în urma cărora trebuie să obţină şi calificarea în sferturile cupei României. "Gaz Metan e un adversar incomod. A învins-o pe Dinamo, a remizat cu Unirea Urziceni. Meciul va fi deschis oricărui rezultat. Sper să ne calificăm mai departe, fiindcă obiectivul nostru este să ajungem în finală", a mai spus mijlocaşul vasluienilor. Wesley are numai cuvinte de laudă la adresa noului antrenor, care a adus linişte la lot: "Lăcătuş este un om riguros, la care nu merg jumătăţile de măsură. Până acum este foarte bine. Sperăm să avem rezultate bune cu el. Acum totul e liniştit, suntem un grup şi mai unit". Vedeta galben-verzilor consideră că Vasluiul încă nu s-a îndepărtat de locurile fruntaşe din Liga Întâi, chiar dacă ocupă în prezent locul nouă, cu 13 puncte. "Suntem abia la jumătatea turului. Mai sunt multe puncte puse în joc. Important e să nu mai facem paşi greşiţi. Avem partide grele, însă văd Vasluiul pe podium", a mai spus atacantaul, care nu şi-a propus să devină golgheterul echipei: "De când am venit la Vaslui am spus că nu sunt om de gol. Important e să ajut echipa să câştige. Ar fi foarte bine să pot înscrie meci de meci, dar voi fi bucuros dacă îmi pun în valoare coechiperii". Lopez are înscrise şase goluri în actualul sezon, din care trei în cupele europene. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut