Ştiri FC Vaslui
10-29-2009, 09:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
Bucuros de calificare
FC Vaslui s-a impus la limită (scor 1-0) în disputa cu Gaz Metan Mediaş şi este prima echipă calificată în sferturile Cupei României. Unicul gol al partidei a fost înscris de Lucian Burdujan, dintr-o pasă a lui Gerlem. Ex-rapidistul spune că medieşenii au fost foarte greu de învins, dar se bucură că echipa sa a reuşit să câştige.
"A fost o victorie dificilă. Am jucat cu o echipă bună, pe un teren greu, dar ne-am atins scopul azi. Mă bucur că am marcat şi că mergem mai departe", a spus atacantul Vasluiului, care speră să marcheze şi în campionat: "Mă bucur de golul marcat şi vreau să înscriu şi în campionat. Îmi doresc foarte mult ca asemenea momente să se mai repete. Asta e treaba mea, să înscriu cât mai multe goluri". Burdujan a fost readus de către Marius Lăcătuş la prima echipă, însă este primul meci din perioada “Fiarei” când evoluează încă din primul minut într-un meci oficial. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut