Ştiri FC Vaslui
11-01-2009, 11:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
Lăcătuş: "Importante sunt cele trei puncte câştigate cu Internaţional, chiar dacă am suferit ca joc"
Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, echipa sa nu a avut o evoluţie prea bună duminică, împotriva lui Internaţional Curtea de Argeş, însă este bucuros de rezultatul final al întâlnirii.
"Importante sunt cele trei puncte obţinute, chiar dacă ne-am chinuit puţin. Este bine că am mai câştigat un joc, dar sper ca pe viitor să avem o evoluţie mai bună. Din păcate, alternăm momentele bune cu cele mai puţin bune. Rămân acum doar cele trei puncte pe care le-am câştigat. Ce am obţinut până acum nu poate decât să ne dea speranţe. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să demonstrăm că suntem o echipă matură, care nu se mulţumeşte cu puţin", a spus Lăcătuş. Formaţia FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, scor 1-0, pe nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş, şi astfel Marius Lăcătuş a obţinut a patra victorie consecutivă în campionat de când a preluat banca tehnică a grupării moldovene. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut