Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FCM Târgu-Mureş
12-01-2009, 04:22 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-01-2009 04:26 PM de Tony.)
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş
“Târgu Mureş va promova în acest an”

Gheorghe Barbu a recunoscut superioritatea gazdelor după înfrângerea de azi, scor 2-0, şi o vede în sezonul viitor pe Târgu Mureş în primul eşalon al fotbalului românesc.
"Am evoluat azi în faţa unui adversar care are obiectiv promovarea. Faţă de meciurile trecute, băieţii mei au arătat voinţă, dar, din păcate, s-a resimţit şi lipsa unor titulari de bază. Ne aşteaptă un joc greu cu FC Arges, în care nu ne putem baza nici pe Vajda Janos care este suspendat. Cred că Târgu Mureş va reuşi în acest an promovarea, are echipă bună. Fostul meu jucator, Bitiş, n-a fost în apele lui azi, dar poate mai mult de atât", a declarat Gheorghe Barbu, antrenorul oaspeţilor.
Tehnicianul mureşenilor spune că până la finalul campionatului nu vrea să coboare mai jos de poziţia secundă în clasament. "Mă bucur că am reuşit sa câştigăm azi, după seria de remize din ultimele întâlniri. Adversarul ne-a pus probleme, fiind una din puţinele echipe întâlnite care începe constructia jocului atât de jos, de la fundaşii centrali. Totuţi, băieţii au părut puţin obositi, finalul de campionat, dar mai ales terenurile grele de la Turda şi Şimleul Silvaniei punându-şi amprenta asupra evoluţiei fotbaliştilor mei. Mergem la Vânju Mare să nu pierdem şi să încheiem campionatul pe una din primele două poziţii", a spus Cosmin Bodea la finalul jocului.

Articol scris de Vlad Amariei
Mihai Ștețca:"Îmi doresc o nouă promovare"

Portarul formației FCM Tîrgu Mureș, băimăreanul Mihai Ștețca a dezvăluit faptul că își dorește la finalul actualei stagiuni competiționale să bifeze a treia promovare în liga întîi din cariera sa.

Băimăreanul așteaptă o evoluție foarte bună a trupei pregătite de tehnicianul Cosmin Bodea în ultima deplasare de la Drobeta Turnu Severin, prin care mureșenii să își poată consolida poziția în clasament.

"Pentru noi va fi foarte important să nu pierdem în ultima etapă la Turnu Severin pentru a încheia turul cu un rezultat pozitiv. Suporterii noștri merită să aibă motive de bucurie iar noi ne dorim să încheiem prima parte a campionatului pe una dintre primele două poziții ale clasamentului, pentru a avea în retur șanse mari de promovare. Pentru mine ar fi a treia promovare în liga întîi după cele reușite cu FC Baia Mare și Gaz Metan Mediaș", a afirmat Ștețca, jucător transferat în vară de la Mediaș.
Ciprian Prodan: "Aștept liga întîi"

Vîrful de atac Ciprian Prodan a mărturisit că își dorește în CV-ul său încă o promovare în prima ligă.

Jucătorul transferat în vară de la Gaz Metan, fratele directorului sportiv al FRF, Daniel Prodan, a dezvăluit faptul că s-a adaptat foarte repede la gruparea pregătită de tehnicianul Cosmin Bodea, cu care își dorește ca la finalul actualei stagiuni competiționale să revină pe prima scenă a fotbalului romînesc.

"De-abia aștept ca Mureșul să aibă din nou o echipă în liga întîi. Sîntem în față, a început deja să se vadă fotbalul mare dar trebuie să fim foarte atenți pentru că este o serie foarte bună. O să ne aștepte un retur foarte greu dar la final sper să avem doar motive de bucurie. Mi-aș dori enorm să mai bifez o nouă promovare pentru că orașul și suporterii merită acest lucru", a afirmat Prodan.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:24 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 09-22-2009, 08:06 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 10-19-2009, 09:38 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 10-30-2009, 10:07 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 10-30-2009, 10:08 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 10-30-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Sebi Raducu - 11-09-2009, 10:48 PM
RE: Ştiri FCM Târgu-Mureş - Tony - 12-01-2009 04:22 PM