Ştiri FCM UTA Arad
09-08-2009, 12:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FCM UTA Arad
Ionuţ Popa: "Fără jumătăţi de măsură"
Ionuţ Popa şi-a băgat jucătorii în şedinţă după victoria cu Fortuna Covaci.
Mister a anunţat că echipa nu va lua primă, deşi a învins formaţia lui Steop, declarându-se total nemulţumit de jocul alb-roşiilor."Probabil îi voi penaliza pentru atitudine, pentru elementul tehnic. Mie nu îmi place cum s-a jucat, ne-am făcut de râs. Când o echipă joacă în halul ăsta, face de râs şi antrenorul şi eu nu accept aşa ceva. Fără jumătăţi de măsură. Dacă pot să joace fotbal, să joace aşa cum le cer. Nu e obligatoriu să joci fotbal dacă nu poţi să faci o preluare şi să dai o pasă", a tunat directorul tehnic al UTA-ei. Deşi e lider, Ionuţ Popa spune că arădenii n-ar trebui să se amăgească acum cu promovarea. "Ce să promovăm, să nu retrogradăm! E vorba de retrogradare! Dacă ne prindea Otopeni sau Argeş, în repriza a doua ne dădeau multe goluri. Eu zic că Otopeni şi Argeş termină la 10 puncte diferenţă de a treia clasată. Au jucători foarte buni. Ştiu că spectatorii sunt nemulţumiţi, dar probabil că trebuie să avem răbdare cu echipa, cu câţiva jucători. Dar pe unii nu ştiu dacă îi voi mai tolera", a punctat tehnicianul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut