Ştiri FCM UTA Arad
09-27-2009, 04:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FCM UTA Arad
Mihut: "Au probleme in defensiva"
Dorin Mihut a schimbat tabara in cazul duelului CSM Ramnicu Valcea – UTA. In primavara, fundasul dreapta a imbracat tricoul "alb-albastru" al oltenilor, cu care isi dorea promovarea in Liga 1, promovare ce avea s-o rateze exact cu ocazia confruntarii cu aradenii.
Atunci, Mihut a vazut al doilea cartonas rosu (fault dur la Pocuca) in contul baietilor lui Artimon, deechilibrand definitiv meciul in favoarea "alb-rosiilor". "Normal, atunci imi doream sa castig cu Valcea, n-am reusit, iar acum ma concentrez doar pentru a obtine victoria cu UTA", spune fostul dinamovist. Dorin Mihut mai spune ca actuala echipa a celor de la CSM Ramnicu Valcea e mai slaba decat cea care a incercat sa promoveze sezonul trecut. "Au mai ramas 6-7 jucatori din prima echipa, au venit altii, dar mi se par mai vulnerabili decat sezonul trecut. Din cate vad, cele mai mari probleme le au in aparare, sper ca atacantii nostri sa profite de punctele lor slabe. Avem sanse bune sa castigam duminica si sa ramanem pe primul loc. De fapt, asta ne dorim cu totii, pentru asta ne pregatim in fiecare saptamana", a mai spus jucatorul originar din judetul Bihor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut