Ştiri FCM UTA Arad
09-28-2009, 09:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FCM UTA Arad
"Am avut penalty!"
UTA rămâne liderul seriei după un rezultat de egalitate, obţinut în ultima secundă a meciului de duminică după-amiază, de la Râmnicu Vâlcea. Arădenii au avut şansă în debutul confruntării, când gazdele au ratat o ocazie uriaşă, după care, pe parcursul primei reprize au jucat bine.
În debutul părţii secunde, CSM Rm. Vâlcea a deschis scorul după o eroare colectivă a utiştilor, pentru ca UTA să-şi revină abia în ultimele 15 minute ale partidei. Predrag Pocuca a înscris în ultima secundă, iar UTA a revenit în fruntea Ligii II, seria Vest, fiind acum la egalitate de puncte cu FCM Târgu Mureş (învingătoare în deplasare, la CFR Timişoara) şi Jiul Petroşani (a învins, acasă, pe FC Drobeta Turnu-Severin), după ce Universitatea Cluj-Napoca a pierdut la Mioveni, sâmbătă. Ionuţ Popa, nemulţumit de arbitraj Directorul tehnic al Bătrânei Doamne, Ionuţ Popa, a apreciat efortul jucătorilor arădeni, care - deşi pe fondul unui joc modest în a doua repriză - au insistat până la final. Popa a avut atât nemulţumiri legate de prestaţia echipei sale, cât şi de cea a brigăzii de arbitri condusă de braşoveanul Florin Ghimbăşan. "Ce să spun? Din punctul meu de vedere am fost clar dezavantajaţi de arbitri. În primul rând, arbitrul de centru a acordat prea uşor cartonaşe galbene pentru noi. Jucătorii mei au fost sancţionaţi la primul fault, în timp ce ale gazdelor erau trecute cu vederea, vâlcenii fiind avertizaţi abia după ce făceau al doilea, al treilea fault", a declarat Ionuţ Popa. De asemenea, directorul tehnic al Bătrânei Doamne s-a declarat nemulţumit de faptul că centralul a oferit gazdelor mingea în trei faze în care UTA ar fi trebuit să primească lovituri de colţ sau aruncări de la margine. "Cea mai mare nedreptate în opinia mea s-a produs în prima repriză, când ar fi trebuit să beneficiem de o lovitură de pedeapsă, la faultul comis asupra lui Batin", a adăugat Ionuţ Popa. Paul Batin îşi cinsteşte colegii Tachinat în cursul săptămânii trecute pentru că n-a "dat berea de bun venit la UTA", golgeterul Bătrânei Doamne le-a promis atunci coechipierilor că va respecta tradiţia cu ocazia primului meci în care nu va marca. Autor a şapte goluri în cele şapte etape disputate din actualul sezon, Batin nu marcase la Şimleul Silvaniei. N-a înscris nici duminică, la Râmnicu Vâlcea, când Predrag Pocuca a adus un punct important Bătrânei Doamne, motiv pentru care i-a venit rândul... la cinste. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut