Ştiri FCM UTA Arad
09-28-2009, 09:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FCM UTA Arad
Nagy: "Punct meritat"
Inca odata, Roli Nagy si Dan Stupar s-au facut mai putin auziti de pe margine, fiindca responsabil cu indicatiile a fost Ionut Popa. "Mister" s-a agitat mereu in suprafata tehnica din fata bancii de rezerve, luand loc cateva minute doar dupa golul de 1-0 al oltenilor. La final, antrenorul principal al aradenilor a apreciat drept echitabil rezultatul final. "Ne bucuram ca am ramas neinvinsi si dupa etapa a 7-a. Baietii au dat dovada de caracter si am egalat meritat pe fondul dominarii noastre din final cind am mai ratat citeva ocazii. Am crezut pina la final in sansa noastra si pina la urma am fost rasplatiti. Nici gazdele nu au mai vrut sa joace in ultimele minute, trageau de timp ca sa pastreze rezultatul normal. Una peste alta consider ca punctul obtinut este meritat, cu toate ca am avut si noi probleme, perioade mai slabe de joc cand am suferit. Din doua faze fixe s-au marcat golurile, deci rezultatul este logic".
Vorbind si despre viitor, Roland Nagy a reamintit ca UTA nu se gandeste neaparat la promovare. "Ne dorim sa raminem sus in clasament, dar nu ne-am propus neaparat sa terminam pe primele doua pozitii. Avem una dintre cele mai tinere echipe din serie si mai avem mult de munca la capitolul omogenitate. Este un nivel bunicel in seria a II-a cu echipe care fac fata, dar si cu combatante care nu pot tine pasul. Pana acum, dintre echipele pe care le-am intilnit, Mioveniul si chiar Valcea mi s-au parut echipe bune. O placere sa joci fotbal la Valcea, pe un asemenea stadion cu un asemenea adversar". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut