Ştiri Farul Constanţa
10-05-2009, 08:06 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Farul Constanţa
Şumudică a fost reinstalat pe banca Farului la două zile de la demitere
Patronul formaţiei Farul Constanţa, Giani Nedelcu, a declarat, luni, că Marius Şumudică se va întoarce la echipă la dorinţa unanimă a jucătorilor, cu toate că tehnicianul fusese demis de pe banca tehnică în urmă cu două zilen.
"Am discutat aproape o oră cu băieţii şi la finalul discuţiei am decis ca până joi să achităm toate restanţele financiare. A fost o ruptură între patronat şi echipă, liantul era domnul Crainiciuc, dar nu transmitea toate probleme băieţilor. Am avut încredere în el, dar a fost o ruptură între antrenor şi preşedinte. Toţi jucătorii spun că Şumudică nu a greşit şi că merită să rămână la Constanţa, va reveni la echipă marţi, am vorbit cu el şi totul e clar", a spus Giani Nedelcu. Patronul grupării de la malul Mării Negre i-a demis sâmbătă noapte pe antrenorul Marius Şumudică şi pe preşedintele executiv Mircea Crainiciuc, motivul invocat fiind transferurile defectuoase efectuate în vară, care au dus la rezultatele slabe din acest sezon. Mijlocaşul constănţenilor, Vasilică Cristocea, a precizat care au fost motivele pentru care el şi colegii săi şi-au dorit să colaboreze în continuare cu Marius Şumudică: "A creat un grup foarte unit şi merită să rămână. Sperăm să facem meciuri cât mai bune şi să promovăm în Liga I. Nici în cea mai neagră zi a mea nu mă aşteptam să ajungem în situaţia asta. Am fost de acord să punem umărul cu toţii şi să redresăm echipa". Farul ocupă locul 13 în clasamentul Seriei I al Ligii a II-a, cu 10 puncte acumulate în 8 etape, la doar unul distanţă de primul loc retrogradabil, în condiţiile în care obiectivul echipei era revenirea în Liga I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)
20 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut