Ştiri Gaz metan CFR Craiova
11-09-2009, 10:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gaz metan CFR Craiova
Gane: "Îi felicit pe băieţi pentru punctul obţinut"
Gaz Metan CFR Craiova a remizat alb pe terenul celor de la FC Silvania, ajungând la al patrulea joc fără înfrângere. Echipa olteană a încheiat la egalitate, 0-0, partida susţinută în deplasare, la Şimleul Silvaniei.
La finalul jocului, antrenorul Jerry Gane a spus: "A fost un punct meritat şi muncit, obţinut pe un teren nămolos, care a reprezentat un dezavantaj pentru noi, ţinând cont că suntem o echipă combinativă, tehnică. În jocul cu Silvania am folosit trei jucători noi faţă de meciurile oficiale precedente. Este vorba de Vulpescu, Nicola şi Mirescu. Toţi trei au intrat foarte bine în joc, demonstrându-mi că pot conta oricând pe ei. Şi ei, şi ceilalţi care au jucat astăzi au arătat o dăruire şi o determinare exemplară. Nu pot decât să-mi felicit băieţii pentru punctul obţinut". În etapa viitoare, programată pe 14 noiembrie, Gaz Metan CFR Craiova va primi vizita echipei Dacia Mioveni. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri Gaz metan CFR Craiova - Sebi Raducu - 10-28-2009, 08:18 PM
RE: Ştiri Gaz metan CFR Craiova - Sebi Raducu - 10-28-2009, 08:18 PM
RE: Ştiri Gaz metan CFR Craiova - Sebi Raducu - 10-28-2009, 08:19 PM
RE: Ştiri Gaz metan CFR Craiova - Sebi Raducu - 10-30-2009, 05:02 PM
RE: Ştiri Gaz metan CFR Craiova - Sebi Raducu - 10-30-2009, 05:03 PM
RE: Ştiri Gaz metan CFR Craiova - Sebi Raducu - 11-09-2009 10:43 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)