Ştiri Gaz metan Mediaş
09-13-2009, 04:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Horoba: "Nu am avut nici o ofertă pentru Cristi Bud"
Ioan Horoba, preşedintele lui Gaz Metan, spune că nu a avut nici o ofertă concretă pentru Cristi Bud, Dinamo fiind singura care a dorit să îl împrumute
"Nu am avut nici o ofertă concretă pentru Cristi Bud. Au fost doar tatonări cu echipe din ţară şi din străinătate. Dinamo îl voia doar împrumut şi să-l cumpere dacă ar fi confirmat. Îi era greu să se impună acolo şi poate ar fi făcut mai mult tuşa şi s-ar fi întors înapoi. Eu cred că va face un sezon foarte bun aici şi va fi un mare atacant", a spus Ioan Horoba la sportro. "Nu cred că Alexandru Deaconu este arbitrul Stelei" Ioan Horoba, preşedintele lui Gaz Metan, nu crede că arbitrul Alexandru Deaconu va favoriza Steaua în partida de mîine de la Mediaş. "Steaua este singura echipă din România care umple stadioane în deplasare. Nu cred că Alexandru Deaconu este arbitrul Stelei. Nu cred că îşi va risca ascensiunea internaţională favorizînd Steaua. Bănuiesc că va şti cum să se protejeze pe el însuşi", a spus Ioan Horoba la sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut