Ştiri Gaz metan Mediaş
11-09-2009, 09:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Hoban: "Ne–am crezut prea devreme cu sacii–n căruţă"
Ovidiu Hoban este eroul de-o zi al Mediaşului, după ce a înscris golul victoriei, în finalul jocului cu Poli Iaşi. Într-un interviu acordat exclusiv săptămânalului Tribuna sporturilor, Hoban poveşteşte cum a reuşit să-l învingă pe Brăneţ şi îşi justifică gestul de la gol.
- Ovi, poveşteşte-ne cum ai ajuns să înscrii golul victoriei contra Iaşiului. - Am urcat mai mult în atac, pentru că noi aveam un om în plus şi puteam crea astfel superioritate. Silvăşan mi-a dat o pasă pe culoar, am făcut un dribling scurt, pe urmă mi-am aşezat mingea şi am şutat în poarta goală. Sunt foarte fericit că am reuşit să înscriu acest gol şi că am reuşit să câştigăm, mai ales că era vorba de un meci din care nu aveam voie să nu luăm toate cele 3 puncte. - Aţi avut, timp de o oră, un om în plus pe teren, dar cu toate acestea v-aţi chinuit până să obţineţi victoria. De ce? - Noi ne-am făcut meciul greu. Ne-am creat nenumărate ocazii, dar am ratat mult. Parcă nu voia mingea să intre în plasă. Poate că ne-am crezut prea devreme cu sacii-n căruţă, am avut 1-0 din minutul 12, apoi am rămas cu unul mai mult pe teren... - Am văzut că, după ce ai marcat, ai dus degetul la gură, ca un bebeluş... - Da, aşa e. Golul acesta îl dedic soţiei mele, Alina, şi băieţelului nostru, Bogdan, care are un anişor şi o lună. - Până acum, ai marcat două goluri în acest tur, acesta şi cel cu Braşovul. Te reprofilezi? - Cui nu-i place golul? Important este însă să câştige echipa. Îmi doresc să mai înscriu din când în când, mai ales goluri din astea, decisive. - Cum e Gazul metan acum, faţă de sezonul precedent? - Suntem o echipă mai matură. Am trecut peste debut. Am văzut cum stau lucrurile aici, în Liga I. Acum ne descurcăm altfel. Dovadă stau rezultatele din acest tur. Avem 7 jocuri consecutive fără înfrângere, am câştigat cu Dinamo, am făcut egal cu Unirea Urziceni, iar cu CFR Cluj şi FC Vaslui am pierdut greu, în debutul sezonului. Suntem mai aproape de zona cupelor europene decât de cea a retrogradării. - Sunt, totuşi, şi unele lacune... - Primim gol prea uşor, în finalul primei reprize. Cu Iaşiul, la fel. Nici nu mai ştiu al câtelea gol primit înainte de pauză e acesta. - Visai un astfel de parcurs, înaintea debutului de campionat? - Mă gândeam că va fi mai bine decât anul trecut. Şi aşa şi este. Trebuie însă să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că mai avem câteva meciuri dificile în această iarnă, iar returul se anunţă încă de pe acum unul foarte greu. Nu trebuie însă uitat faptul că, şi în ediţia precedentă de campionat, dacă nu erau acele greşeli de arbitraj, probabil eram undeva mai sus în clasament. - Urmează două meciuri grele, la Rapid şi acasă, cu Timişoara. Dai un pronostic? - Sunt două meciuri foarte grele, dar ne propunem să luăm 6 din 6 puncte posibile. Mi-aş dori ca, din cele 4 jocuri pe care le mai avem de disputat până la finalul turului, să luăm maximum de puncte, 12. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut