Ştiri Gloria Bistriţa
09-28-2009, 08:31 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Sandu Tăbârcă: "Istoria se repetă, am făcut şi de această dată un joc bun, dar nu dăm gol. Nu poţi câştiga dacă nu marchezi. În continuare jucătorii defensivi sunt accidentaţi, iar după acest meci s-a mai adăugat o problemă. Frăsinescu se pare că are ceva la ligamentul colateral, sper să nu fie atât de grav. Keita e un jucător cu potenţial. Lumea nu are răbdare, arunci astfel de jucători în luptă când ai nevoie de puncte. Arbitrajul? Am avut şi cu Alba-Iulia, şi cu Craiova, faze în care am fost dezavantajaţi. Unii arbitri fluieră împotriva Gloriei cu anumite gânduri la trecut, să nu se creadă că sunt pro Gloria".
Jean Pădureanu: "Îmi pare rău că am pierdut. Chiar dacă n-am scos mai mult din acest meci, am văzut o îmbunătăţire în joc. Sper să ne revenim şi după pauza de două săptămâni care urmează să revenim la normal şi să adunăm cât mai multe puncte". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-28-2009, 08:32 PM
|
|||
|
|||
Suporteri sancţionaţi
Cinci suporteri au fost sancţionaţi de jandarmii bistriţeni aseară, la partida de fotbal care a avut loc între echipele C.F. Gloria Bistriţa 1922 şi CFR Cluj. Astfel, Petrică M. de 21 de ani, Stelian I. de 18 ani, Ioan S. de 22 de ani, Gheorghe T. de 23 de ani şi Teodor R. de 26 de ani, toţi din Bistriţa, s-au ales cu câte 150 de lei amendă, pentru abateri privind nerespectarea prevederilor legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive.
"Cei în cauză au adresat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa celorlalţi suporteri, fapte de natură a-i indigna pe ceilalţi spectatori aflaţi în tribune", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei bistriţene. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 04:03 PM
|
|||
|
|||
"Steaua e cu 20% mai bună ca noi!"
Gloria lui tata Jean este în coada clasamentului, dar Florin Halagian crede în şansa echipei sale în faţa Stelei. Directorul tehnic-manager general al ardelenilor a declarat că Steaua este o echipă foarte bună, dar nu de neînvins, iar jucătorii săi va trebui să fie mai curajoși pentru a obține un rezultat bun duminică, în etapa a IX-a a Ligii I.
"Steaua e Steaua şi e greu oriunde s-ar juca. În situația în care suntem, trebuie să sperăm indiferent cu ce echipă jucăm. Vom încerca să abordăm meciul de aşa manieră încât să nu venim cu mâna goală. Sigur că avem şanse, dacă nu am crede asta atunci de ce ne mai prezentăm? Atâtea câte sunt, va trebui să ne jucăm şansele timp de 90 de minute. Trebuie să fim mult mai încrezători şi mai curajoşi. Steaua e o echipă omogenă, cu jucători de valoare, dar nu e de neînvins. E mai bună ca noi cu 20 la sută să zicem, dar avem şi noi şansa noastră", a spus Halagian. Partida Steaua București - Gloria Bistrița, din etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 04:04 PM
|
|||
|
|||
Sânmărtean: "Trebuie să jucăm fiecare meci la victorie, să adunăm cât mai multe puncte"
Mijlocașul Lucian Sănmărtean a afirmat că Gloria se află într-o situație critică și va trata fiecare meci ca pe o finală.
"Ne aşteaptă un meci greu, Steaua este o echipă de temut. Echipa în ansamblu este periculoasă, Steaua dispune de la mijloc în sus de individualităţi care pot face diferenţa şi pot pune probleme oricui. Dacă ne uitam la clasament, avem şanse mici, dar având în vedere situaţia în care ne aflăm vom trata fiecare meci ca pe unul decisiv. Trebuie să jucăm fiecare meci la victorie, să adunăm cât mai multe puncte. Sunt pregătit şi fizic şi sufleteste, ne vom bate pentru cele trei puncte şi vom încerca să producem surpriza", a spus Sânmărtean pentru site-ul oficial al grupării bistrițene. Partida Steaua București - Gloria Bistrița, din etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 06:26 PM
|
|||
|
|||
Conducerea i-a reziliat contractul antrenorului Sandu Tăbârcă
Conducerera clubului Gloria Bistriţa a anunţat, joi, că a încetat pe cale amiabilă colaborarea cu antrenorul principal Sandu Tăbârcă, la cererea acestuia, urmând ca de echipă să se ocupe directorul tehnic Florin Halagian şi Cristian Coroian, informează site-ul grupării ardelene.
"Urez succes echipei şi le mulţumesc celor care m-au sprijinit, în special domnului Jean Padureanu. Suporterilor bistriţeni le transmit să aibă încredere în echipă şi să-i sprijine pe jucători în aceste momente dificile", a spus Tabârcă. Pe de altă parte, Sandu Negrean, care a făcut parte până în momentul de faţă din staff-ul primei echipe, a fost detaşat la Gloria II, ca delegat pe probleme de ordin tehnic. Formaţia pregătită de Florin Halagian va întâlni duminică, în deplasare, pe Steaua, în etapa a 9-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-01-2009, 07:02 PM
|
|||
|
|||
"Am fost varianta ieftină"
Conducerea formaţiei ardelene a anunţat pe site-ul oficial al clubului că Sandu Tăbîrcă nu mai este antrenorul principal al echipei.
"ACF Gloria 1922 Bistriţa anunţă că joi 1 octombrie, pe cale amiabilă, colaborarea dintre clubul nostru si antrenorul principal Sandu Tăbîrcă a luat sfârşit, la solicitarea tehnicianului în vârstă de 44 de ani. Stafful tehnic va fi condus în continuare de directorul tehnic-manager general Florin Halagian, ajutat de antrenorul secund-jucător Cristian Coroian", a anunţat http://www.acfgloria.ro "Cu părere de rău am renunţat să antrenez Gloria Bistriţa. Poate e mai bine aşa, să producem un şoc la echipă. Nu am ce să-mi reproşez profesional şi nici conducerii. Din păcate ei au încercat varianta ieftină, să facă o echipă competitivă cu bani puţini, au ales să nu aducă un antrenor cu nume şi din păcate nu am reuşit să strângem mai multe puncte. Să sperăm că Halagian o să fie antrenorul potrivit pentru Gloria. Sper ca echipa să reuşească să se salveze de la retrogradare", a spus Sandu Tăbîrcă pentru ProSport. Zilele trecute, Jean Pădureanu a dat de înţeles în ProSport de Transilvania că Halagian are puteri depline la club. "Tăbîrcă este un băiat corect, dar Halagian va fi numărul unu. Tăbîrcă are două probleme. Una este că a trăit într-o altă ţară 20 de ani şi are prea mult bun simţ. În România, dacă nu eşti şmecher şi dacă nu mai înjuri câteodată jucătorii, nu te poţi impune. A doua problemă e că nu are experienţă. Dacă va rămâne un an cu Halagian, va ajunge antrenor bun", a declarat Jean Pădureanu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-02-2009, 08:08 PM
|
|||
|
|||
Odoroabă out!
Fundaşul dreapta Ştefan Odoroabă şi-a reziliat ieri contractul cu Gloria Bistriţa. Destinaţia anunţată de jucător este Chimia Brazi, echipă din Liga a III-a.
Odoroabă avea şanse minime să mai prindă lotul după venirea lui Florin Halagian. Altfel, Sandu Negrean a fost retrogradat la echipa secundă, unde se va ocupa de problemele tehnice. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-04-2009, 12:40 PM
|
|||
|
|||
"Mergem în Ghencea ca la cazinou"
Halagian se simte încă tânăr şi speră să salveze Gloria de la retrogradare, dar ştie că va avea nevoie de mult noroc contra Stelei. La 70 de ani împliniţi, Florin Halagian a revenit ca antrenor în Liga I pe banca Gloriei Bistriţa, după şapte ani de pauză.
"Adevărul": Domnule Halagian, sunteţi din nou antrenor în Liga I… Florin Halagian: Revenirea nu este prea îmbucurătoare, ştie toată lumea în ce stare ne aflăm. Eu mă simt însă tânăr şi vreau să-i dau o mână de ajutor lui Pădureanu. Acum câteva luni spuneaţi că nu vă mai tentează o revenire pe bancă. Ce anume v-a convins? Toată treaba se datorează prieteniei mele cu Jean. Mi-a spus că are nevoie de mine şi n-am putut să-l refuz. Mă şi plictisisem să stau pe margine. Aveţi speranţe că puteţi obţine un rezultat bun chiar pe Ghencea? Păi altfel de ce ne-am mai prezenta? Sigur că îmi dau şanse şi mie, dar trebuie totodată să fim realişti şi să încercăm să nu ne facem de râs. Steaua e Steaua şi e greu în orice condiţii s-ar juca, cu atât mai mult acum, când echipa e în plină ascensiune. Spuneaţi că Steaua este cu 20% mai bună decât Gloria Bistriţa… 20% înseamnă enorm în fotbal, să ştii! Oricum, noi vom încerca să abordăm meciul de aşa manieră încât să nu venim cu mâna goală. Ştii cum e, şi la cazinou te duci plin de speranţe, deşi eşti conştient că ăla e un loc în care se pierd bani, nu se câştigă! Aţi rămas aceeaşi "mână de fier" din trecut? Evident. Sunt acelaşi om, chiar dacă au mai trecut anii. Metodele rămân aceleaşi. Le mai confiscaţi jucătorilor telefoanele mobile la intrarea în cantonamente? (râde) Bine că mi-ai amintit, că uitasem de asta. Pe vremuri, eraţi considerat un antrenor foarte scump… Aşa şi era, dar acum lucrez gratis la Bistriţa. Mai rar aşa ceva, dar situaţia financiară îmi permite. Cât timp intenţionaţi să mai antrenaţi? Voi rămâne în circuit atât timp cât mă va ţine conducerea Gloriei, şi cât voi fi sănătos. Sunt mai longeviv decât regretatul Lobanovski, fiindcă nu beau votcă, ci şpriţ! A pus umărul la formarea echipei Steaua ‘86 Halagian a antrenat Steaua în primele şapte etape ale sezonului 1984-1985, contribuind la formarea nucleului care a câştigat Cupa Campionilor. "Nu m-au dat afară nici jucătorii, nici ministrul Olteanu, ci Ion Alecsandrescu", a mărturisit "Armeanul". Inedit * Niciunul dintre jucătorii Gloriei nu era născut la 29 august 1971, când Florin Halagian a debutat ca antrenor în prima divizie. Cel mai bătrân jucător din lot, Cristi Coroian, este născut pe 14 martie 1973. * Ultimul meci al "Armeanului" în Liga I a fost tot împotriva echipei din Ghencea: FC Argeş – Steaua 2-3, la 19 octombrie 2002. * În ultimii ani de antrenorat, Halagian a devenit celebru pentru că purta la fiecare meci o şapcă cu Chicago Bulls, primită în 1999 de la fiica lui din SUA. "Gata! Am scos-o de la naftalină", glumeşte venerabilul tehnician. * Cunoscut ca un antrenor dur, "Armeanul" nu se dădea în lături să-şi mai altoiască jucătorii din când în când. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 03:21 PM
|
|||
|
|||
Halagian: "Arbitrul a acordat penalty foarte uşor într-un moment care ne era favorabil"
Antrenorul Gloriei Bistriţa, Florin Halagian, a declarat, duminică, după remiza cu Steaua, scor 1-1, că arbitrul Cristian Balaj a acordat foarte uşor lovitura de pedeapsă din care roş-albaştrii au egalat şi consideră că echipa sa nu a reuşit să se impună din cauza lipsei de încredere.
"Aş fi vrut cele 3 puncte, dar pentru moralul echipei e bun şi acest rezultat. Cred că am avut mai multe ocazii, dar s-a văzut neîncrederea jucătorilor noştri. Echipa are potenţial fizic, dar s-a pierdut în faţa porţii. Steaua e o echipă de mingicari, care pasează foarte bine, însă noi am venit să închidem jocul. Steaua a fost azi sub turaţia ei normală. Arbitrul a dat penalty foarte uşor, într-un moment favorabil nouă, dar nu vreau acum să comentez şi să mă întorc în tribune, de unde abia am venit", a spus Halagian. Ultima clasată în Liga I, Gloria Bistriţa, a reuşit să obţină un rezultat de egalitate pe terenul Stelei, scor 1-1, într-un meci jucat duminică, în etapa a 9-a. În minutul 27, Cristian Balaj a dictat uşor lovitură de la 11 metri pentru Steaua în urma unui duel între Hora şi Surdu. Centralul a explicat, prin gesturi, că jucătorul grupării ardelene, căruia i-a acordat cartonaş galben, l-a tras de tricou pe Surdu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-05-2009, 03:23 PM
|
|||
|
|||
Jean Pădureanu: "Dacă nu sunt prea pretenţios, cred că puteam să plecăm de aici cu 3 puncte"
Preşedintele clubului ardelean, Jean Pădureanu, consideră că Gloria merita să câştige: "Dacă nu sunt prea pretenţios, cred că puteam să plecăm de aici cu 3 puncte, întrucât am ratat câteva ocazii mari, mai ales în a doua repriză. Pentru o echipă ca Bistriţa, este bun orice punct obţinut în deplasare şi sunt mulţumit".
Referitor la conflictul dintre fanii Stelei şi Gigi Becali, Pădureanu a afirmat: "Îl compătimesc pe Gigi, îmi pare rău să spun, dar fanii Stelei nu au dreptate, pentru că Becali investeşte atât energie, cât mai ales bani. E greu pentru jucătorii Stelei să evolueze într-o asemenea atmosferă, e păcat că se întâmplă astfel de incidente pe stadioane. Această seara a fost una urâtă pentru fotbal". Ultima clasată în Liga I, Gloria Bistriţa, a reuşit să obţină un rezultat de egalitate pe terenul Stelei, scor 1-1, într-un meci jucat duminică, în etapa a 9-a. În minutul 27, Cristian Balaj a dictat uşor lovitură de la 11 metri pentru Steaua în urma unui duel între Hora şi Surdu. Centralul a explicat, prin gesturi, că jucătorul grupării ardelene, căruia i-a acordat cartonaş galben, l-a tras de tricou pe Surdu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut