Ştiri Gloria Bistriţa
11-23-2009, 12:20 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Jean Pădureanu: "Cu Braşovul am făcut unul dintre cele mai bune jocuri"
Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a spus după victoria formaţiei sale, 2-1 cu FC Braşov, că determinarea a fost factorul decisiv în victoria elevilor lui Florin Halagian şi că bistriţenii au făcut unul dintre cele mai bune meciuri în actualul sezon, informează Mediafax.
"Rolurile s-au inversat. În Cupa României, FC Braşov a jucat cu mai multă ambiţie şi a reuşit să ne elimine din competiţie. Acum, determinarea a fost de partea noastră. Datorită acestui lucru, am obţinut trei puncte importante şi meritate. A fost unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre din acest campionat. Prin felul în care i-au susţinut pe jucătorii noştri, mai ales în repriza a doua, bistriţenii au arătat că merită să aibă echipă în Liga I", a spus Pădureanu pentru site-ul oficial al grupării bistriţene. Gloria Bistriţa a câştigat cu 2-1 în faţa lui FC Braşov, într-un meci disputat pe teren propriu, în etapa a 14-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Coroian (minutul 7) şi Hora din penalty (minutul 78) pentru gazde, respectiv Ilyeş, minutul 26, pentru oaspeţi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut