Ştiri Gloria Bistriţa
12-01-2009, 10:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
"Arbitraj curat, bun, modern al lui Deaconu"
Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a comentat prestaţia brigăzii conduse de Alexandru Deaconu în partida cu Unirea Urziceni şi nu idendifică nici un motiv pentru care Dan Petrescu ar fi putut să fie deranjat din cauza manierei de arbitraj.
"Am întîlnit o echipă motivată, se vede o diferenţă între Unirea Urziceni şi celelalte formaţii de top din Liga I. Au pus o presiune fantastică pe noi, nu am dat o replică pe măsura celei pe care am reuşit-o pînă acum în retur. Arbitrajul a fost foarte bun, curat, modern, rezultatul nu ne convine, însă nu putem să blamăm brigata care a oficiat la acest joc. Nu am pierdut din cauza arbitrajului şi nu ştiu de ce se face atîta caz, mai ales că Urziceniul a învins", a spus Pădueanu. Dan Petrescu a contestat vehement arbitrajul la finalul partidei pe care Unirea Urziceni a cîştigat-o aseară în faţa Gloriei Bistriţa, 2-0, ameninţînd chiar că va părăsi România la iarnă din cauza modului în care este tratată campioana din Liga I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
27 Musafir(i)
27 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut