Ştiri Gloria Bistriţa
12-18-2009, 09:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
"Halagian, cheia succesului"
Jean Pădureanu, preşedintele clubului Gloria Bistriţa, consideră că revirimentul formaţiei sale se datorează în mare măsură lui Florin Halagian, directorul tehnic al echipei.
"După venirea lui Florin Halagian, în nouă etape am acumulat 12 puncte. Cheia renaşterii echipei a fost Florin Halagian. Este un tehnician valoros, experienţa lui şi-a spus cuvântul şi ne-a dat şanse pentru retur", a spus Pădureanu. Acesta a analizat turul de campionat al Gloriei considerând că plecarea lui Ovidiu Sabău a lăsat descoperită echipa bistriţeană. "Am avut un început de sezon foarte slab. După plecarea lui Ioan Ovidiu Sabău, din cauza crizei financiare nu am gestionat bine problema conducerii tehnice. Nu că n-ar fi fost capabili cei care i-au urmat, însă nu au avut credibilitate în faţa jucătorilor. Fotbaliştii nu le-au dat creditul necesar. Drept dovada, în primele opt etape am făcut doar doua puncte", a mai declarat preşedintele Gloriei Bistriţa. Pădureanu se aşteaptă ca Florin Halagian să rămână în continuare alături de echipă în ciuda stresului şi a oboselii acumulate. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut