Ştiri Gloria Bistriţa
09-03-2009, 05:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Valentin Năstase a semnat un contract până în 2011 cu formaţia ardeleană
Fundaşul Valentin Năstase, ultima oară la Eintracht Braunschweig, a semnat, joi, un contract valabil două sezoane cu Gloria Bistriţa, anunţând că se va retrage de la gruparea condusă de Jean Pădureanu, informează site-ul oficial al clubului.
"Gloria nu trece printr-o perioadă foarte bună şi îmi doresc să ajut cât mai mult echipa. Nu am venit pentru bani, ci din respect pentru această echipă, pentru care am debutat în Liga I. Poate aşa a vrut Dumnezeu, să joc aici primul meci în Liga I şi aici să-mi închei cariera. N-am mai evoluat într-un meci oficial din iunie, dar vreau sa dau totul pe teren şi să îmi aduc contribuţia la rezultate cât mai bune. Mai pot face faţă in Liga I", a spus Năstase. În vârstă de 34 de ani, Năstase a debutat în Liga I pe 6 noiembrie 1993 în partida Gloria Bistriţa-FC Timişoara, scor 4-0, iar în cariera sa a mai evoluat pentru FC Argeş, Dinamo, Genoa, Palermo, Bologna şi Ascoli, iar ultima oară a fost legitimat în Germania, la Eintracht Braunschweig. Fundaşul central, care are şi 4 selecţii la echipa naţională, a adunat 207 partide în Liga I, 44 în Serie A şi 55 în Serie B. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)
25 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut