Ştiri Gloria Bistriţa
10-05-2009, 07:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Florin Halagian: "Poate meritam mai mult de un egal în Ghencea"
Tehnicianul Gloriei Bistriţa Florin Halagian se declară mulţumit de prestaţia elevilor săi în Ghencea şi spune că ardelenii au încercat să profite de tensiunile existente în tabăra adversă pentru a scoate cît mai mult din confruntarea cu roş-albaştrii.
"Jucătorii s-au pregătit bine, am încercat în primul rînd să le ridic moralul în această săptămînă. Faptul că la Steaua sînt aceste frămîntări m-a făcut să cred într-un rezultat bun, am făcut tot ce-a depins de noi pentru a-l obţine şi ne-a ieşit. Băieţii s-au mobilizat, poate am fi meritat chiar mai mult decît o remiză. Mi s-a părut că steliştii sînt marcaţi de situaţia în care se află, atitudinea publicului, numărui spectatorilor contează şi ele. Eu am fost mai mult preocupat de ai mei, nu e treaba mea să intru în bucătăria adversarului, am încercat să-mi conving jucătorii că sînt în stare să facă ceva notabil în partida de ieri", a spus Halagian pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)
26 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut