Ştiri Gloria Bistriţa
10-27-2009, 10:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Vali Năstase: "Steaua are apărarea cam slabă!"
Fundaşul Gloriei Bistriţa, Vali Năstase, crede că este foarte posibil ca partida de mâine să fie ultima pentru roş-albaştri în această ediţie a Cupei României Timişoreana.
"Jucăm acasă şi este posibil să eliminăm Steaua. Şi în campionat când am jucat recent cu ei, în Ghencea (1-1), puteam chiar să câştigăm, aşa că eu zic că avem şanse reale. Cred că vom fi la înălţime cu Steaua. Dacă stai să vizionezi casetele, orice echipă are, deci şi Steaua are punctele ei nevralgice. După părerea mea, au apărarea mai slabă. Eu am avut multe satisfacţii cât am jucat la Dinamo şi am dobândit spiritul acesta, al rivalităţii cu Steaua. Derby-ul cu ei era un meci pe viaţă şi pe moarte. Îmi doresc să îi înving şi cu Gloria", a declarat Vali Nastase pentru "Sport Magazin". În vârstă de 35 de ani, Năstase a semnat cu Gloria Bistriţa în luna septembrie, după ce a mai trecut pe la următoarele echipe: FC Argeş Piteşti (1994-1999), Dinamo Bucureşti (1999-2001, 2007), Genoa (2002), Palermo (2002-2004), Bologna (2004-2006), Ascoli Calcio (2006-2007) şi Eintracht Braunschweig (2007-2009). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut