Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Jiul Petroşani
10-29-2009, 09:26 PM
RE: Ştiri Jiul Petroşani
"UTA are o motivaţie în plus, are un public numeros"

Salif Nogo, titular pentru prima dată de la venirea sa la Jiul, în partida de la Arad, a fost foarte aproape de a marca în poarta lui Bălgrădean.

"UTA este un adversar bun care a jucat cu ambiţie şi care are o motivaţie în plus faţă de noi, are un public numeros. Vin foarte mulţi oameni acolo la meciuri spre deosebire de jocurile noastre", a spus Nogo.

Jiul a remizat, scor 1-1, în deplasare la UTA, iar în urma acestui rezultat arădenii sunt lideri în seria a doua.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-07-2009, 05:53 PM
Daniel Timofte a fost demis din funcţia de antrenor principal al lui Jiul Petroşani

Fostul internaţional Daniel Timofte a fost demis, sâmbătă, din funcţia de antrenor principal al formaţiei de ligă secundă Jiul Petroşani, ca urmare a eşecului de pe teren propriu, scor 1-2, cu FC Argeş, din etapa a 13-a, au declarat surse din cadrul clubului.

Decizia conducerii vine ca urmare a faptului că formaţia din Valea Jiului a obţinut doar un singur puncte în ultimele cinci meciuri disputate în campionat, deşi a evoluat de trei ori pe teren propriu.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo din anii '90 preluase Jiul în luna septembrie a anului trecut, după demiterea lui Puiu Antohi.

Jiul Petroşani ocupă locul 7 în clasamentul Seriei a II-a a ligii secunde, cu 18 puncte, la 7 distanţă de liderul FC Argeş.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-09-2009, 10:44 PM
Jucătorii Jiului, la bisturiu

După ce Horaţiu Popa, Ovidiu Istinie şi Constantin Drăghici au suferit intervenţii chirurgicale , Cornel Gheţi va fi supus şi el unei operaţii destul de complicată

Pentru mijlocaşul echipei Jiul, partida cu U Cluj a fost ultima din acest an. Fotbalistul care a fost consultat de nimeni altul decât de medicul echipei Naţionale, Pompiliu Popescu, Gheţi va suporta două intervenţii chirurgicale, una la menisc şi una la ligamente încrucişate.

"Există şanse să scap de operaţia de ligamente încrucişate, dar nu se ştie. Dacă voi operat doar la menisc atunci voi sta o lună departe de gazon, dacă voi fi operat şi de ligamente atunci voi lipsi 6 luni. Oricum am forţat şi am riscat că am jucat accidentat. Îmi pare rău că trebuie să iau o pauză. Dacă ar fi fost după mine aş fi continuat, dar medicii mi-au interzis să mai joc",a declarat Gheţi.

11-09-2009, 10:44 PM
Toni Sedecaru va conduce primul antrenament al Jiului

Toni Sedecaru, fost jucător la Jiul Petroşani şi Steaua Bucureşti va conduce primul antrenament la Jiul, în calitate de antrenor principal. Acesta va fi ajutat de secunzii Daniel Huza şi Damian Militaru. Toţi trei sunt jucători ai Jiului, cu o lungă experienţă în prima ligă. Oficialii susţin că banca tehnică a Jiului va fi în actuala formulă până la iarnă când se vor căuta şi alte soluţii.

Daniel Timofte a fost demis din funcţia de antrenor principal după ce Jiul a pierdut partida de pe teren propriu, cu FC Argeş, aceasta fiind cea de-a patra înfrângere din actualul sezon.

11-16-2009, 10:23 PM
Multescu: "Exagerand putin, pot spune ca Dumitrache si putin baut lovea mingea extraordinar"

Actualul antrenor Gheorghe Multescu sustine ca, pe vremea cand activa ca jucator la Jiul Petrosani, a contribuit foarte mult la aducerea atacantului Florea Dumitrache la clubul din Valea Jiului, in anul 1976.

Proaspat cetatean de onoare al Petrosaniului, Multescu a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca "Mopsul" era in dizgratie, dupa ce fusese dat afara de la Dinamo, din cauza vietii extrasportive dezordonate pe care o ducea, iar el a reusit sa il convinga pe directorul clubului sa il aduca la Petrosani.

"Am o povestioara cu «Mopsu'» Dumitrache. Eu am constribuit foarte mult la transferul lui la Petrosani. El era in dizgratie, fusese dat afara de la Dinamo din cauza escapadelor lui. Ii spusesem directorului ca este liber de contract Dumitrache. Era un fotbalist complet, cel mai bun varf roman. Eu stiu ce vorbesc, pentru ca am jucat langa el. Ii spuneam directorului clubului ca o sa creeze o emulatie in randul celorlalti jucatori, ca o sa fie un model si ca ma ocup eu personal de el si nu vor fi probleme. Lui Dumitrache i-am dat un apartament langa mine. In fiecare seara il chemam la masa la mine si ii dadeam cate un sprit. Eu «pupam» un pahar si el doua - trei. El mai cerea, dar ii spuneam ca nu mai am. Apoi imi zicea: «Hai, ma, imi faci d-astea». Dar nu avea ce sa faca, pentru ca, pe vremea aceea, se inchideau si carciumile pe la ora aia. Cu strategia asta a jucat la Jiul si a inscris 22 de goluri curate, nu cum s-au mai dat. La antrenamente, dimineata, el ii motiva pe ceilalti jucatori sa alerge, pentru ca era odihnit. Exagerand putin, pot sa spun ca si baut putin lovea mingea extraordinar", a declarat Gheorghe Multescu, in cadrul emisiunii "Fotbal la matineu", moderata de Horatiu Sima.

"Faptul ca am fost declarat cetatean de onoare al orasului Petrosani este o cazie sa ma bucur si sa fiu mandru. Este o satisfactie, intr-adevar. Am prins trei generatii la Petrosani, in timpul petrecut acolo ca jucator. Prima generatie am prins-o la 18 ani, cand intram in echipa. Echipa urmatoare a fost una foarte tanara, in '74. A fost o combinata intre cativa dintre jucatorii de baza si cu tineret. Eu eram de vreo trei ani la echipa si eram mai copt dintre cei tineri. In ultima perioada, '76 - '79 ne-am calificat in finala Cupei Balcanice, aveam o echipa foaret tare. Intr-un sezon terminasem turul pe locul al treilea, dupa Steaua si Dinamo, ceea ce spune ceva. In '74 am castigat Cupa Romaniei si ne-am calificat in Cupa UEFA, dar am iesit in primul tur, eliminati de Dundee United. Profesorul Mircea Pascu ne-a inoculat spiritul de profesionist si ne-a spus ca putem scoate capul daca vom trata Cupa Romaniei cu seriozitate, pentru ca sunt cinci meciuri si e drumul cel mai scurt catre cupele europene. In '72 pierdusem finala cu Rapidul, deci nu a fost o intamplare ca in '74 am ajuns din nou in ultimul act si am invins cu 4-2 pe Poli Timisoara. Eu aveam cel mai mic salariu din echipa, pentru ca eram si student in acea perioada. Nu puteam fi angajat decat ca muncitor necalificat si luam 800 de lei, cam asa. Cu primele si cu contractul compensam", a mai spus tehnicianul.

11-16-2009, 10:24 PM
"O parte din fotbalişti pariază pe meciuri"

Supărat după ce nici în meciul cu Otopeni nu a reuşit o victorie, Alin SImota a răbufnit în cadrul emisiunii Fotbal la matineu, de la Sport Total FM, acuzându-şi jucătorii că joacă la pariuri şi a spus că va încerca să îi dea pe mâna organelor competente pe fotbaliştii care mai procedează în acest mod.

"Toată lumea ştie că o parte din fotbalişti joacă la pariuri. Singurul perdant este fotalul în sine şi suporterii. Am zis în vară că vreau să fac curăţenie în echipă. Nu vreau să bag bani ca un tâmpit şi ca prostul, pentru ca unii să îşi bată joc de simbolul Jiul Petroşani, de eforturile noastre şi de iubitorii fotbalului. O să ies cu nume clare, cu date, dar nu e momentul acum să fac circ la echipă. Acei câţiva vor dispărea. Îi voi da şi pe mâna organelor competente, să terminăm odată cu circul. Eu vreau să fac ordine în curtea mea şi mai bine joc cu nişte copii care au sufletul curat, decât cu oameni ciudaţi pe care îi interesează numai rezultatul de la final şi dacă le-au venit banii. Banii vin, dar trebuie să faci ceva în schimbul lor. Dacă nu se va face dreptate, iar FRF şi organele abilitate nu vor intra serios în acest cuib al jucătorilor la pariuri, oamenii care bagă bani se vor retrage. Veţi vedea că se vor retrage echipe şi din Divizia B, aşa cum se retrag şi din Divizia C. După terminarea acestor patru etape vom veni cu date concrete. Sunt jucători în cadrul clubului care au case de pariuri. Aşa ceva nu se poate. Stancu Valentin a avut până acum două săptămâni casa lui de pariuri în Vulcan. El va fi exclus din lot, nici nu a mai făcut deplasarea. Vom lua măsuri radicale, pentru că nu se mai poate aşa ceva. Vin oamenii la meci, ca să vadă ce? Înainte îi mai băgam în cantonamente, le luam telefoanele, dar acum au laptop-uri şi pariază pe internet. Am început să luăm măsuri, pentru a face curăţenie şi am oprit conexiunea la internet din cadrul clubului, le luăm telefoanele, facem tot ce putem", a declarat Alin Simota.

Patronul Jiului a comentat şi ultimul meci al Jiului, afirmând că nu a putut fi alături de echipă deoarece a fost prins cu afaceri.

"Din păcate nu am putut să fiu alături de echipă la meciul cu CS Otopeni, pentru că am fost prins la nişte acţiuni în oraş. Am ţinut permanent legătura cu colegii. A fost greu, mai ales că nu am avut opt titulari, dintre care doi aveau cumul de cartonaşe şi şase cu accidentări grave şi foarte grave. Am jucat cu patru juniori în teren şi eu zic că acest 0-0 este un rezultat bun pentru noi, ţinând cont că venim după o serie de rezultate nesatisfăcătoare în ultima vreme. Îi felicit pe băieţi şi sper ca în iarnă să ne putem întări. Sperăm să ne întărim din punct de vedere al caracterului fotbalistului. Vom ceda câţiva jucători şi vom face curăţenie", a mai spus patronul echipei Jiul Petroşani la Sport Total FM.

11-16-2009, 10:24 PM
"Şansele la promovare nu sunt compromise"

George Boboc, vicepreşedintele echipei Jiul, spune că are încredere în noul cuplu de antrenori, Toni Sedecaru, Daniel Huza şi Damian Militaru.

"Avem încredere în aceşti antrenori şi sunt sigur că echipa îşi va reveni. Şansele la promovare nu sunt compromise pentru că mai e un retur de jucat. Noi am fost dezavantajaţi de faptul că am jucat în trei săptămâni cinci meciuri, iar jucătorii noştri nu pot face faţă unui astfel de ritm. Nu me-a căzut bine regulamentul că echipele îşi pot amâna meciurile pentru că au un junior la Naţională. Oricum nu avem voie să pierdem partidele cu Minerul Lupeni Şi Baia Mare, de pe teren propriu", a spus oficialul.

11-16-2009, 10:25 PM
Istinie a plecat la muncă în Irlanda

Fostul atacant al echipei Jiul, Ovidiu Istinie, cu priză mare la fetele din Valea Jiului s-a lăsat de fotbal şi a plecat la muncă în Irlanda.

"S-a dus la sora sa în Irlanda şi din câte ştiu eu câştigă câte 800 de lire de lună pentru că munceşte acolo. Păcat că a abandonat fotbalul. Un jucător bun, dar care la Jiul nu prea a avut loc. A avut şi ghinionul să se şi accidenteze", a afirmat un prieten apropiat jucătorului.

11-16-2009, 10:25 PM
Homan: "Cresc portari, dar nu pentru Jiul"

Fostul antrenor cu portarii al echipei Jiul, Stelian Homan, spune că se simte bine la noua sa grupare Universitatea Petroşani.

"La Jiul?. Nu am jucat niciodată acolo, doar la Minerul Lupeni şi la Paroşeni. Mă simt bine unde sunt acum şi le garantez oamenilor din Vale că voi scoate portari de performanţă, dar nu pentru Jiul, pentru alte echipe. În ciuda aparenţelor nu stăm deloc rău la capitolul acesta", a declarat Homan.

Fosta glorie a Jiului susţine în continuare că Jiul este un subiect tabuu pentru el. "Nu vreau să spun nimic de Jiul. Rămâne un subiect închis pentru mine. Am muncit un an jumătate de pomană. Asta e nu-mi pare rău. Dar oamenii de acolo trebuie să înţeleagă că în viaţă roata se întoarce şi că Jiul nu este proprietatea nimănui. Jiule este echipa Văii Jiului", a mai afirmat Lulu Homan.

Ionuţ Stelescu cel care asigură manageriatul la Universitatea Petroşani spune că va pune mare accent pe copiii şi juniorii de acolo.

"Am făcut treabă la Jiul, voi face şi aici. Vom educa copii în spiritul competiţiilor şi a fair-plazului. Vom scoate jucători de performanţă care să ne reprezinte atât la nivel internaţional cât şi naţional", a declarat Ionuţ Stelescu.

4 copii din grupa născută în anul 1995 au cochetat deja cu fazele finale pentru selecţia la lotul naţional. "Aşteptăm zilnic copii care să vină pentru selecţii la Universitatea Petroşani. La noi au uşa deschisă", a mai adăugat Stelescu.

11-16-2009, 10:26 PM
Balint, dorit ca antrenor în Vale

Simota e decis să facă schimbări şi pe banca tehnică. După ce l-a demis pe Daniel Timofte la finalul jocului pierdut cu FC Argeş, scor 1-2, patronul Jiului l-a numit interimar pe Toni Sedecaru. Numai că din iarnă, Simota vrea un antrenor cu nume, în fruntea listei fiind Gabi Balint.

"Nu ştiu de nicio ofertă de la Jiul. Oricum, nu mă gândesc să merg şi să antrenez acolo", a spus Balint.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut