Ştiri Oţelul Galaţi
09-14-2009, 06:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Dorinel Munteanu: "Gol cu burta! Ei şi?"
Interviu ptr Viaţa Liberă Galaţi cu antrenorul Oţelului după succesul-surpriză din Şoseaua Ştefan cel Mare.
"I-am bătut mai mereu" - Ce le-a făcut domnişoara psiholog, domnule Munteanu? A ieşit mai bine decât ne aşteptam. - Sigur ne-a ajutat şi vizita la psiholog, dar nu cred că asta a fost decisivă în victoria de la Dinamo. Mai importante au fost munca, dăruirea şi concentrarea băieţilor. - Aţi visat vreodată că puteţi bate pe Dinamo la ea acasă, mai ales că Oţelul trecea prin momente foarte grele? - De ce să nu visez, dar uitaţi-vă în statistică să vedeţi că mai mereu i-am bătut. Cu Vasluiul i-am învins tur-retur, i-am bătut şi cu CFR Cluj o dată, acum cu Oţelul şi aştept cu nerăbdare şi returul. Cu Steaua am făcut un 1-1, iar când lucram la FC Argeş m-au învins cu un gol marcat în minutul 94. "Să-l doară burta pe Axente!" - Să-nţelegem că nu este o mare surpriză pentru dvs.? - Cum să nu, este un rezultat mare de tot, dar meritul principal îl au jucătorii, pentru că am trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Eram sigur că putem ajunge aici, aveam mare încredere în echipă. - Nu-l doare burta pe Axente? L-a lovit tare de tot Tamaş cu mingea care a ricoşat în poartă… - Poate să-l doară, important este că a intrat în poartă şi că am luat cele trei puncte. Am văzut că cei de la Dinamo se plâng că a cam fost autogol, că am avut mare noroc, dar se pare că au uitat ce a fost pe teren. Oricum, nu ne ia nimeni punctele că am marcat cu pieptul şi îl felicit pe Axente. "Aştept suporterii de partea echipei" - Aţi avut o grămadă de tineri pe teren. Nu v-a fost teamă că ar putea claca? - Dacă m-aş fi temut, nu-i mai băgam, dar echipa este în reconstrucţie, este o echipă tânără, iar după această victorie trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. N-am obţinut nimic, sunt doar câteva puncte care trebuie înmulţite în jocurile următoare - Faceţi pace acum cu suporterii care v-au cerut demisia în câteva rânduri? - Eu n-am avut probleme cu ei niciodată, ci ei m-au contestat, dar îi rog să nu uite că echipa este tânără şi are nevoie de încurajarea lor. Suporterii sunt foarte importanţi, ei ne pot ajuta să ajungem unde îşi doresc. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut