Ştiri Oţelul Galaţi
09-17-2009, 05:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Munteanu speră ca echipa sa să obţină prima victorie acasă în meciul cu Gaz Metan Mediaş
Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat joi că aşteaptă de la elevii săi prima victorie pe teren propriu în meciul cu Gaz Metan Mediaş şi le cere să demonstreze că victoria cu Dinamo nu a fost întâmplătoare.
"Dacă nu o vom învinge pe Gaz Metan, înseamnă că am învins-o degeaba pe Dinamo şi voi tinde să cred că acea victorie a fost o întâmplare. Vreau să cred că pentru noi campionatul a început de la meciul cu Dinamo. Aştept prima victorie pe terenul nostru în meciul de sâmbătă", a declarat Dorinel Munteanu. Tehnicianul le-a atras atenţia elevilor săi să nu îşi subestimeze adversarul, care are în lot jucători interesanţi şi a anunţat că echipa sa va face în continuare consiliere psihologică, pentru că "se pare că a dat roade". Munteanu a recunoscut că echipa sa trece "printr-un moment financiar neplăcut", însă speră ca situaţia să se rezolve. Altfel, antrenorul Oţelului a anunţat că a decis să îl trimită pe jucătorul Marius Matei la echipa a doua, din cauza vieţii nesportive. Potrivit spuselor sale, jucătorul va sta acolo până îşi va schimba atitudinea. Tehnicianul a comentat şi debutul campioanei României în Liga Campionilor şi a fost de părere că jocul a reflectat diferenţa dintre fotbalul nostru şi cel spaniol. "Mi-aş fi dorit ca Unirea să arate mai mult pe faza de atac, dar asta e diferenţa dintre fotbalul românesc şi cel spaniol. Cred că Urziceni va reuşi să adune puncte doar în meciurile de acasă", a fost de părere Dorinel Munteanu. Meciul Oţelul Galaţi-Gaz Metan Mediaş, din etapa a 7-a a Ligii I, se va juca sâmbătă, de la ora 17:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut