Ştiri Oţelul Galaţi
11-18-2009, 03:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Kolev va fi suspendat până la finalul contractului pentru că a părăsit echipa
Portarul bulgar Stoian Kolev va fi suspendat de conducerea Oţelului Galaţi până la finalul contractului, în vara anului viitor, pentru că a părăsit echipa nemulţumit că nu şi-a încasat salariul în ultimele luni, a anunţat, marţi, gruparea de la malul Dunării.
"Am avut cele mai mari pretenţii de la jucătorii bulgari pentru că aveau cele mai mari salarii. Kolev s-a supărat şi a plecat fără să anunţe, iar pentru asta vă plăti. M-a sunat agentul său şi mi-a zis că nu revine până nu îmi cer scuze că i-am făcut mercenari, dar, să-mi fie cu iertare, asta eşti când îţi faci bagajele şi pleci când sunt unele probleme financiare. Am depus memoriu la LPF şi cerem suspendarea lui Kolev", a spus Stan. Goalkeeper-ul bulgar nu s-a mai prezentat la ultimele antrenamente ale echipei după ce nu şi-a încasat salariul pe ultimele trei luni. Marius Stan a anunţat încă de acum o săptămână că cei doi bulgari din lot, Kolev şi Jelev, nu mai vor să rămână la Oţelul din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut