Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
12-31-2009, 12:53 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Florin Popete: "Nu vom avea probleme la retrogradare"
Fundaşul este de părere că au nevoie de 20 de puncte şi în retur, pentru a se încadra în obiectiv.
Cel mai vârstnic component din lotul pandurilor, Florin Popete, a împlinit duminică 32 de ani. Născut la 27 decembrie 1977, la Tg. Jiu, fundaşul dreapta al gorjenilor este singurul localnic din lot. Venit la Pandurii în urmă cu 10 ani, Popete a evoluat cea mai mare parte a carierei sale la Tg. Jiu, dar şi doi ani la Farul Constanţa, în prima ligă, în perioada 2001 - 2003, după care a revenit la echipa sa de suflet, unde a pus umărul la promovare. Popete a fost unul dintre jucătorii care s-au regăsit mai mereu în lotul de bază. Singurul moment dificil cu care acesta s-a confruntat a fost în tur, când fostul tehnician Sorin Cârţu l-a scos din echipă. Norocul jucătorului s-a numit Liviu Ciobotariu, care i-a dat din nou şansa fundaşului să joace. Popete a demonstrat că îşi merită locul în formula de bază. Mai mult, la ultimele partide, gorjeanul a fost cel mai activ jucător din teren. Deşi a ajuns la o vârstă la care mulţi se gândesc să pună ghetele în cui, Popete se gândeşte doar la viitorul echipei gorjene. "Mă simt bine, nu mă gândesc încă la retragere. O să joc atâta timp cât o să pot şi o să mai fac faţă la Liga I. Când o să simt că nu mai pot, o să pun ghetele în cui", a afirmat jucătorul care, după ce îşi va pune ghetele în cui, vrea să înceapă o carieră în antrenorat. Pentru fundaş, anul 2009 a fost unul bun. Acesta este de părere că echipa sa a avut un tur bun, chiar dacă au cedat prea uşor multe puncte pe teren propriu: "A fost un an şi cu bune, şi cu rele, cred că puteam să fim mai sus la final de tur, dacă aveam puţină şansă. Nu este dezamăgitor că am terminat pe locul 11, pentru că suntem la câteva puncte de echipele bune. Este un loc liniştitor. Am pierdut foarte multe puncte acasă, lucru care nu se întâmpla până acum. Sezonul trecut foarte greu se întâmpla să pierdem puncte pe teren propriu, dar sperăm la un retur mai bun. Cu siguranţă puteam avea 28 de puncte la final de tur, dar am avut ghinion să pierdem pe final câteva jocuri pe care le-am dominat." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut