Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
09-02-2009, 11:20 AM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Un oficial al LPF afirmă: "Condescu nu va câştiga lupta cu şefii din fotbal"

Sandu Boc, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a acceptat, ieri, să vorbească despre situaţia clubului Pandurii Târgu Jiu. Prieten cu Marin Condescu, Boc urmăreşte atent tot ce se întâmplă pe la echipă şi astfel are o idee despre cum arată situaţia la Pandurii. Oficialul LPF comentează în termeni pozitivi forma pandurilor, având o părere bună şi despre antrenorul Sorin Cârţu.

Reporter: Domnule Sandu Boc, cum vedeţi lupta între preşedintele Marin Condescu şi conducătorii din fotbalul românesc?
Sandu Boc: Nu e benefică nici pentru el, nici pentru echipă. Am stat de vorbă cu Mărin şi i-am spus că nu va câştiga. Acum, ce face el mai departe nu ştiu. Federaţia şi Liga i-au întins o mână de ajutor şi i-au redus sancţiunea de suspendare de la un an la şase luni şi amenda la jumătate. Şi cu Sorin s-a făcut la fel, de la şase etape de suspendare i s-a redus la două.

Rep.: Ce părere v-a lăsat echipa gorjeană în primele cinci etape?
S.B.: Echipa se mişcă bine. Au acum examenul cu CFR Cluj, meci care se anunţă a fi foarte important. Însă mă surprinde ceva, Popete nu mai prinde nici lotul de 18, şi nu ştiu de ce. Am văzut şi eu că s-a pozat cu clasamentul, însă nu e o jignire, aşa cum am văzut că s-a reacţionat. Nu ştiu câte echipe au declarat după etape că ar fi bine ca sezonul să se încheie şi ei să iasă campioni. Alţii au făcut poze cu ziarul în care era clasamentul, însă dacă totul se face într-un anumit spirit, este foarte în regulă. Dar nu este o jignire să faci o poză cu un clasament.

Rep.: Ce spuneţi de Sorin Cârţu?
S.B.: Sorin este un antrenor foarte bun. Este la fel ca Dan Petrescu, are momente când nu se poate controla. Şi înainte de meci, şi în timpul meciului, dar şi la final, el suferă, se consumă şi asta pentru că trăieşte orice fază şi moment al partidei. Şi asta e o calitate, să pui suflet în ceea ce faci. Şi chestia cu "autobaza" pe mine mă amuză.

Rep.: Atunci, este Sorin Cârţu posesorul autobazei din fotbalul românesc?
S.B.: Aşa se spune, iar cei care o spun sunt cei care sunt nemulţumiţi de rezultat. Vedeţi, Sorin Cârţu pregăteşte extraordinar de bine meciurile din deplasare. Se închide bine şi ucide pe contraatac. Aşa a făcut şi acum la Piatra Neamţ. Îi iese bine jocul acesta despre care se spune că e autobază, dar e un stil bun de joc. Cât n-ar da unii să divulge secretele autobazei.

Rep.: Care credeţi că este obiectivul realizabil al echipei în acest campionat?
S.B.: Obiectivul din câte ştiu eu este de ocupare a unui loc între 6-10. La ce echipă are Sorin pe mână este foarte realizabil, şi chiar ne putem aştepta la o surpriză pozitivă. De ce nu, chiar ar putea urca şi mai sus în clasament.

Rep.: Ce jucător de la Pandurii aţi remarcat în acest sezon?
S.B.: Aaa, este început de campionat şi e greu să remarci pe cineva. Să fiu sincer, nici nu a ieşit vreunul în evidenţă de la voi de acolo.

Rep.: Grecu a ajuns la naţionala de tineret. Ce spuneţi de asta?
S.B.: Da, am văzut şi asta. Grecu se mişcă bine şi poate fi o soluţie pentru Emil Săndoi. Ce va fi mai departe, este treaba selecţionerului.

Cârţu, al 12-lea jucător
Faptul că Sorin Cârţu a stat pe bancă la Piatra Neamţ a cântărit mult pentru jucătorii gorjeni. Aceştia au primit un alt imbold şi au fost mult mai concentraţi în joc, astfel că şi victoria a venit. Această stare a fost simţită şi de conducătorii echipei gorjene, vicepreşedintele Viorel Temelescu declarând că fotbaliştii au primit un sprijin mare de pe marginea terenului.

"Cel mai important câştig a fost că Sorin Cârţu a stat pe bancă. Ne-am convins că lipsa lui de pe bancă afectează randamentul echipei. Din punctul meu de vedere, Sorin este al 12-lea jucător, iar în meciurile de acasă fiecare spectator este al 13-lea jucător", a comentat Temelescu.

"Puteam fi primii…"
Vicepreşedintele pandurilor a vorbit şi despre situaţia din clasament, regretând faptul că în acest moment echipa nu ocupă un istoric loc fruntaş în Liga 1. "Sorţii ne-au dat un început de campionat bun, am avut meciuri destul de accesibile, în afară de cel cu Vaslui. Puteam să avem chiar şi 12 puncte şi să fim pe primul loc, în fruntea clasamentului. Dar cred că, aşa cum zice şi preşedintele Condescu, ne vine rău când ne uităm în jos de acolo, de sus", a mai spus Temelescu.

Alţi jucători în probe
Sorin Cârţu are misiunea de a testa doi jucători. Este vorba de Enache Câju, atacant la CSM Vâlcea, şi fundaşul central de picior drept, Jean Bozga, de la Petrolul Ploieşti. Cei doi vor fi urmăriţi la antrenamentele din această săptămână de tehnicianul pandurilor care într-un final se va decide asupra lor. "Până nu-i văd, nu pot spune nimic", a comentat ieri Sorin Cârţu.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 09-02-2009 11:20 AM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut