Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
09-02-2009, 06:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
"Îmi doresc să revin în prima ligă"
Deşi nu a semnat încă cu Pandurii, Enache Câju are şanse mari să fie împrumutat pentru un sezon la formaţia lui Cârţu. Jucătorul a declarat că îşi doreşte să revină la prima ligă, de aceea speră să se concretizeze transferul: "Nu ştiu prea multe detalii încă, deoarece domnul Condescu este plecat şi nu am semnat. Nu ştiu dacă o să fie vorba de un împrumut pe un an sau Pandurii o să mă cumpere definitiv. Aşa a fost vorba, să vin un an împrumut pentru început. Îmi doresc să revin în prima ligă."
Constănţeanul a dezvăluit faptul că trebuia să ajungă la Pandurii mult mai devreme, însă problemele medicale au amânat acest lucru: "Domnul Cârţu m-a remarcat într-un amical la Târgu Jiu pe sintetic, când am bătut cu 2-1 pe Pandurii şi am marcat golul doi. Sunt sănătos acum, nu mai am probleme. Trebuia să merg cu Pandurii în cantonament în Austria, dar am făcut acea ruptură şi nu am mai putut să mă alătur echipei. Sper să se rezolve cât mai repede totul. Până vineri, sâmbătă, sper să ştiu exact situaţia mea." Golgheterul vâlcenilor vrea să "rupă gura târgului" şi în prima ligă: "Dacă Pandurii au avut probleme în atac, sper să îi ajut, de asta am venit aici şi de ce nu, să fiu şi golgheter. Pandurii este o echipă bună, am jucat şi împotriva lor, i-am urmărit şi la jocuri şi cred că va face treabă bună în acest sezon. Păcat de acel eşec cu Internaţional de acasă, dacă erau mai atenţi, puteau obţine un rezultat favorabil. Dar este bine că au nouă puncte după cinci etape. Sper să fie o combinaţie bună aducerea mea la Pandurii." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut