Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
09-24-2009, 10:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
"Ar fi păcat să îşi bată cineva joc de munca noastră"
Deşi echipa Pandurii nu a fost programată în campionat pentru partida cu Oţelul Galaţi, iar preşedintele Marin Condescu refuză să ajungă la o înţelegere cu Clubul Dinamo, jucătorii sunt convinşi că duminică vor intra pe teren.
Aceştia se pregătesc normal, aşteptând deznodământul. Jucător de bază în formaţia gorjeană, Alexandru Păcurar nu crede că se va ajunge atât de departe, ca Pandurii să fie exclusă din campionat: "Până la meciul cu Oţelul, mai sunt trei zile. Nu este problema noastră, a jucătorilor. Acest scandal este între preşedintele nostru şi Mircea Sandu sau alţi oficiali din fotbal. Noi trebuie să jucăm fotbal, nu să ne intereseze aceste scandaluri. Deocamdată nu putem să comentăm, pentru că până duminică se pot întâmpla multe. Nu ştiu dacă astă-seară se va decide, noi ne pregătim şi aşteptăm să vedem ce va fi duminică. Aşteptăm decizia finală, să vorbim cu preşedintele să ne spună dânsul care este situaţia exactă, pentru că nu a mai vorbit de mult cu noi." Mijlocaşul spune că, indiferent de ce se va decide, ei şi-au făcut treaba doar în teren şi nu merită sancţiuni drastice, aşa cum s-au luat cu alte echipe: "Eu cred că meciul cu Oţelul se va juca, aşa este corect. Nu avem de ce să plătim noi, jucătorii. Am muncit pentru puncte, pentru victorii şi ar fi păcat să avem de suferit de pe urma acestui scandal. Nu ar fi corect faţă de noi. Ar fi păcat să îşi bată cineva joc de munca noastră." Antrenorul pandurilor, Sorin Cârţu, nu a dorit să comenteze situaţia. "Nu pot să comentez nimic deocamdată", s-a rezumat acesta. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut