Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
09-29-2009, 11:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Cupele europene, un vis îndepărtat
Cu o victorie contra Oţelului Galaţi, Pandurii s-ar fi clasat pe locul trei în Liga 1. Însă, calculele hârtiei au fost date peste cap, iar gorjenii ocupă în acest moment locul nouă, mult mai apropiat de ceea ce se poate spera. Totuşi, în momentul în care echipa cocheta cu locurile fruntaşe, primarul Florin Cârciumaru a anunţat că Pandurii poate ajunge în cupele europene chiar din acest sezon. Declaraţia a ajuns şi la urechile lui Sorin Cârţu, care, imediat după eşecul contra Oţelului, şi-a adus aminte de cele spuse de primar. "Eu am explicaţiile mele, poate unii spun că sunt modest în aspiraţii, dar eu am mai spus că aceasta este valoarea la echipa asta. Acum suntem într-un grafic care denotă valoarea echipei. Mai mult de 1,5 puncte pe meci nu se poate spera de la echipa aceasta, cel puţin în componenţa în care este acum, pentru că atâta pot şi aceştia sunt. Nu am ce să cer mai mult. Au momente şi bune şi poate la meciul următor fac un meci bun, dar ăştia sunt acum. Acestea sunt caracteristicile echipei noastre şi trebuie să o luăm ca atare. Trebuie lăsate visurile astea de a spera la cupe că nu sunt bune. Nu poţi să faci peste noapte din anumiţi jucători, să le creşti valoarea că nu se poate. Jucători de o anumită vârstă au greşit lucruri simple şi elementare", a comentat Sorinaccio.
"Publicul e liber să facă ce vrea" La finalul meciului, Sorin Cârţu a fost vânat de spectatorii de la tribuna zero care pentru prima dată l-au huiduit pe antrenor. Voci răzleţe chiar i-au cerut demisia tehnicianului, dar corul fluierăturilor a acoperit toate vociferările. De acelaşi tratament au avut parte şi jucătorii olteni care au părăsit Municipalul cu capul plecat. "Publicul vine la meci să vadă victoria echipei gazdă şi mai puţin interesat să facă o analiză. Vrea ca echipa lui să bată, să dea goluri apoi fluieră jucătorii, fluieră antrenorul. Te deranjează dacă se ia de tine pe stradă, în rest... Poate ar fi fost bine ca echipa să fi fost încurajată cum a fost cea de la Galaţi de 10-15 inşi, dar e altfel de obişnuinţă, de educaţie. Nu mă apuc să fac analiza comportamentului publicului, e liber să facă ce vrea", a comentat Sorin Cârţu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut