Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
11-05-2009, 05:24 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Condescu: "Ne-am despartit in cele mai bune conditii de Sorin Cartu"

Presedintele echipei Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, sustine ca Sorin Cartu si-a incheiat colaborarea cu formatia gorjeana in cele mai bune conditii.

Oficialul conducatorul gruparii din Targu Jiu a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca isi da cuvantul de onoare ca fostul tehnician nu si-a cerut drepturile financiare care ii reveneau pana la finalul contractului, deoarece a solictat sa ii fie desfacuta intelegerea pentru ca a dorit sa plateasca pentru greseala comisa la meciul cu Unirea Urziceni, cand i-a aratat arbitrului Augustus Constantin mainile incrucisate, in semn de incatusare.

"Imi dau cuvantul de onoare ca Sorin Cartu nu a revendicat niciunul din drepturile care ii reveneau pana la finalul contractului. A fost un gest care m-a surprins, avand in vedere ca in Liga I nu mai poate antrena in acest sezon si in a doua nu se duce. Sorin Cartu a venit la mine, mi-a zis ca a gresit si ca trebuie sa plateasca pentru acest lucru. A spus ca el nu poate sa le mai spuna jucatorilor cand gresesc, fara sa aiba mustrari de constiinta. A spus ca vrea sa isi ia o pauza de vreoi sapte - opt - noua luni de zile, ca sa isi puna ordine in ganduri. Ne-am despartit in cele mai bune conditii si am incheiat documentele", a declarat Marin Condescu, in cadrul emisiunii "Clubul Pandurilor".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 11-05-2009 05:24 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut