Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
11-06-2009, 09:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Cârţu: "Toate arbitrajele au avut o tentă anti-Pandurii"
Fostul antrenor al Pandurilor, Sorin Cârţu a reacţionat şi el vizavi de delegarea la meciul Pandurii-Gloria Bistriţa a arbitrului Paul Unimatan. Astfel, Sorinaccio nu înţelege de ce la jocul de mâine de la Târgu Jiu a fost numit Unimatan, nimeni altul decât cel care în opinia tehnicianului a dezavantajat Pandurii în jocul de la Piatra Neamţ.
"Nu ştiţi ce a făcut acest băiat la Ceahlăul? A fost incredibil ce a făcut acolo. Din punctul meu de vedere este o delegare ciudată care trebuia evitată. La ce a făcut la meciul de la Ceahlăul nu cred că mai are tupeul să facă ceva. Nu este o delegare normală, dar ce să faci? Eu am tot vorbit de arbitraje", a comentat Cârţu. Tot tehnicianul mai spune că în acest sezon fosta sa echipă a fost constant dezavantajată. "Ştiţi ce? Toate arbitrajele din acest campionat au fost într-un anumit stil. O tentă anti Pandurii meci după meci", a încheiat Cârţu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut