Ştiri Poli Timişoara
09-15-2009, 08:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Marian Iancu: "Merg pînă la Platini şi-l arăt cu degetul pe Balaj!"
Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, face o comparaţie între suspendarea primită de Ciprian Danşa şi lipsa de reacţie a CCA în cazul lui Cristian Balaj şi ameninţă cu demersuri suplimentare la UEFA în cazul în care cererea sa nu va fi luată în considerare.
"Danşa a păţit-o în cîteva zile, dar lui Balaj nu i s-a întîmplat nimic deşi strig de atîta timp. Vreau să ştiu ce notă a primit domnul Balaj pentru finala Cupei. Şi preşedintele Mircea Sandu a spus că arbitrajul a fost execrabil, ce să mai spun acum. Ştiţi cine şi-a asumat responsabilitatea acestei delegări? Ioan Igna! Care este diferenţa între Danşa şi Balaj? Ceea ce i se face lui Balaj e ceva rău, eu nu pot fi oprit! Voi merge mai departe! Mă duc la Platini personal şi-l arăt cu degetul, nu faceţi decît să mă stîrniţi. Nu mă obligaţi să merg să fac ceva ce va afecta imaginea întregului arbitraj! Vreau să i se dea două etape, 3 etapă, să se simtă o schimbare!", a spus Iancu la GSP TV. În replică, preşedintele CCA, Vasile Avram, a explicat: "Nu am spus-o pînă acum public, dar Cristi e reţinut de la delegări de 4 etape. Aş fi vrut să-l deleg sîmbătă, dar mi-a spus că are o problemă personală şi nu am mai apelat la el. E un arbitru foarte valoros, trebuie să-l avem în cea mai bună formă. Eu ce să fac dacă domnul Huzu i-a spus că a condus bine meciul chiar la o întrunire a arbitrilor?". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut