Ştiri Poli Timişoara
10-12-2009, 06:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Alex Bourceanu: "Totul sau nimic"
Mijlocaşul Alex Bourceanu a prefaţat confruntarea din Europa cu Anderlecht, dar şi meciul cu Ceahlăul din campionat.
Timişoara intră într-o etapă de foc, în care îşi va decide destinul în Europa League, urmînd să joace pe teren propriu cu belgienii de la Anderlecht. Alex Bourceanu (24 de ani) anunţă că meciul cu belgienii va fi unul pe viaţă şi pe moarte. "După 0-3 în ultimul meci din Europa, nici nu mai avem voie să vorbim nimic. Ne aşteaptă partida cu Anderlecht unde este totul sau nimic. La un egal mai avem şanse subţiri, la o înfrîngere sîntem ca şi eliminaţi. Sper să ne impunem pentru prima dată în Europa şi să avem stadionul plin peste zece zile", a explicat Bourceanu. Mijlocaşul timişorean nu a uitat şi de confruntarea cu Ceahlăul din campionat. "N-avem voie să ne desconsiderăm adversarul. Moldovenii au evoluţii oscilante, dar pot juca foarte bine. Nu avem voie să uităm că au învins la Mediaş, acolo unde nimeni nu învinge! Sîntem încrezători pentru că am dat trei goluri în ultimul meci de campionat, dar nu avem voie să fim delăsători", a încheiat Bourceanu. După nouă etape de campionat, Poli se află pe locul 4, la un singur punct de liderul Rapid. 750 de mii de euro a plătit Timişoara pentru transferul lui Bourceanu de la Oţelul Galaţi "Sper că am reuşit să mai rezolvăm din problemele pe care le aveam" Mijlocaşul Politehnicii Timişoara, Alex Bourceanu, crede că pauza competiţională a fost binevenită. "Sper că am reuşit să mai rezolvăm din problemele pe care le aveam în joc, dar aceste lucruri se vor vedea doar la partidele oficiale. Sîntem concentraţi şi de acum ne gîndim doar să adunăm puncte. Nu ne-au afectat deloc zvonurile legate de meciul cu Zagreb. Trebuie să ne vedem în continuare de treaba noastră", a spus Bourceanu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut