Ştiri Poli Timişoara
11-17-2009, 09:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Gheorghe Chivorchian: "O victorie cu Dinamo n-ar fi o surpriză"
Preşedintele FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, este optimist înaintea meciului pe care echipa sa îl va juca acasă cu Dinamo. "O victorie împotriva lui Dinamo n-ar fi o surpriză şi cred că azi avem lotul de jucători capabili să învingă. Avem echipa mai bună, omogenitatea echipei e foarte bună, iar dorinţa lui Sabău de rezultate e la fel de mare. Exclud un pas greşit cu Dinamo, am încredere foarte mare în echipă şi am şi al 12-lea jucător", a spus oficialul timişorean la Fanatik Show.
Chivorchian speră ca la partida cu Dinamo să nu existe incidente între suporteri. "Galeria noastră a înţeles faptul că acţiunile lor ne pot crea probleme. Nu mi-e teamă de galeria lui Dinamo, dacă vor veni să-şi încurajeze echipa nu vor fi probleme. Ne dorim să nu fie incidente şi să nu se incite unii pe alţii", a spus Chivorchian. Oficialul timişorean a explicat şi de ce meciul a fost mutat duminică: "Pentru că a doua zi erau alegerile, se puteau isca şi incidente de ordin organizatoric, am evitat riscurile. În acest sens şi Jandarmeria a avut un punct de vedere". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut